Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Genul de muzica preferat.
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Well eu ascult cam toate genurile de muzica.
Bineinteles in afara de populara[mi se pare o muzica pentru cei trecuti de varsta a treia 21 ],si manele[o muzica pentru cei care vor sa se laude].
Inainte sa ma apuc de rock,ascultam truapele din romania si alteel din stainatate.
acum ascult munai muzica din stainatate.cateva exemple:rihanna.danady kane,pussycat dolls,avril,fergie,50 cent,young joc,cherish etc etc,lista continua.
Cel mai mult ascult punk,riock,j-rock,ghotic rock,metal-rock,aproape toate genurile de rock.
Ma regasesc in multe melodi,si versurile sunt superbe,ma linistesc atunci cand ascult rock.
So,rock is my life.
Pai ascult orice imi place in afara de populara (logic) si manele. Genurile astea nici nu pot fi numite muzica. La populara toti canta despre badita si mandra lor -_-'. Prefer rock-ul...in special: Classic Rock, Death Metal, Black Metal, Hardcore Punk , Emocore, Alternative Rock, Hard Rock, Soft Rock, Indie Rock. Dar ascult si Hip Hop destul de mult. Si Rapp si Pop Si R&B.
Pagini: 1 2 3
URL de referinta