Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Genul de muzica preferat.
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
pai asa gen cel mai mult ascult rock si rapp da mai mult ma orientez dupa melodie nu dupa formati da sunt 2 excepti de la asta manelele si populara alea sunt singurele care nu le ascult deloc
Cam toate genurile de muzica in afara de populara [nu urasc genul asta de muzica dar nu ma pasioneaza ] si desigur in afara de manele [>.<] .. cand zic 'cam' toate genurile ma refer la :rap,house,hip-hop chiar si pop [uneori] ... j-rock si desigur punk si rock [si mare parte din derivatele sale ] .Rock ascult cel mai mult pentru ca de multe ori ma regasesc in unele dintre piese XD
oh da......... eu nu asck manele.....(beah.....mi se face rau numa cand ma gandesc.....) nici populara...(dhoamne cine o mai inventato si pe aia) nici rap.....( ma enerveaza......pun acoloniste negative la nimereala si incep sa vorbeasca.....naspa...) nici dance, disco sau pop( ma enerveaza....poate la o petrecere, cand oi fi mai mare intr-un club mai merge.....da asa sa asck nuuuu)............
Deci.....asck.......rock.......nu mai are rost sa scriu ca asa cum copacu are mai multe ramuri( bla...bla.....bla....) asa si rock-u are........dintre care asck... alternativ... punk......un pick de metal(foarte putin)....etc...etc.......da vai ia ca am spus.......21Smile) si daca nu mai avea rost...... cam atat ...
ZBYE.....
ROCK ON...
:34:
in general - house(techno, club, electro ...) si rock - in special, Linkin Park ... Slipknot (Vermillion), Apocaliptyca (Hope) etc ...
eu cam tot in afara de manele si populara in mod special house ( Tiesto rocks 65 ) , rock ( nu-mi vine in minte ) , metal ( metallica , flaw , slipknot ) si cam atat 001_tongue
Eu nu stiu ce aveti voi cu manelele, ca mie imi plac. 106
gusturile nu se discuta15...si nici mie nu imi plac manelele...nu ma deranjeaza daca alti asculta-pt ca am tot timpul mp3-ul cu mine si asa ca ignor manelele
in general ascult cam toate genurile....ce mi se pare mie ca suna bine...dar in ultimul timp m-am tampit:35:si ascult mai mult j-rock
Studiind fiecare gen in parte...
Rock - Fiind foarte complex, il ascult in mare masura. Am mai povestit si la un alt topic...
Hip hop (sau rapp, in pana mea) - Parazitii si Eminem. Nu-mi prea plac panaramele alea care canta despre viata lor "de vis" din cluburi, sau bani, sau masini, sa mai stiu eu ce drq. Imi plac piesele care transmit mesaje despre viata si ii iau peste picior pe toti fitosii...
Altele precum popul, dance, house, etc. nu ma intereseaza...
Manele - Rahat de muzica... (trebuia sa precizez si asta, nu?)
Ascult tot ce tine de metal. De la nu-metal pana la death metal, desi cel mai mult imi place power metal, heavy metal, death metal, folk metal si viking metal-ul.

Urasc tot ce tine de emocore/screamo, fake punk, pop-rock[in afara de Sunrise Avenue] si alternative-ul in gen MCR [cica ... ala parca-i emocore oO de unde alternative nus ... ]

Mai ascult si ceva alternative [Red Hot Chili Peppers - geniali oamenii; videoclipurile si muzica lor sunt absolut minunate].

Mai ascult si putin hip-hop [ Parazitii rulez! 4 ].

Aceleasi ritmuri la o melodie sa cante ore-n sir imi provoaca greata; la fel si cantareti precum Avril, FOB, MCR, BlessTheFall, Cineba Bizzare, LaFee sau mai stiu eu ce porcarii imi provoaca o stare de greata.
Well eu de obicei ascult orice o.O' inafara de manele si populara, nu-i pot intelege pe oamenii care asculta manele =_=' gomene daca sunt fani al acestui gen muzical pe aici dar chiar urasc chestia asta >_> hmm o.O' daca ar mai fi sa urasc ceva .. urasc CB u.u' mi se par niste plagiatori, again gomene daca sunt fani pe aici =_= dar chiar asa nu mai merge >_>
Dar in mare parte ascult j-rock u.u' nu trece o zi fara sa ascult cateva melodii. Imi plac destul de multe trupe si acest gen chiar are ceva special si e plin de originalitate... j-rock is my life u.u' <3
Pagini: 1 2 3
URL de referinta