e diferit fata de coloana sonora a unui intreg anime, aici postam melodii ce fac parte din OST-ul unui anime, si care ne'au placut mult.
incep eu:
Wolf's Rain OST - Stray [opening theme.]
Pai in momentul de fata cel mult imi place openingul de la Jigoku Shoujo [chiar imi place foarte mult
![[Image: happy-grin1.gif]](http://i170.photobucket.com/albums/u255/noir_princess/emoticons/happy-grin1.gif)
]...Sakasama no Chou cantat de Snow parca [sau ceva de genul asta] Umm chiar nush de ce imi place asa de mult ..pur si simplu ma linisteste si am cautat si traducerea... si imi plac foarte mult versurile .
Hmm...bineinteles ca openingul din Gravitation "Super Drive"...end-ul din YYH>Unbalance Na Kiss Wa Shite...Op la Jigoku Shoujo>Sakasama no Chou...Op la Spiral,Slayers....si lista continua
Preferatul pt moment este melodia de inchidere de la Saint Beasts Kouin Jojishi Tenshi Tan :
http://www.youtube.com/watch?v=YZhKBllQz1c
Mai demult ascult foarte mult Okina reika- Tsuki No Kaaru , opening de la loveless

Dupa cum imi sta in fire,cand incep sa ma uit la un anime,automat imi scot si OST-ul(motivul pentru care 70-75% din muzica din calculatorul meu e anime soundtrack

).Asa am dat si peste o piesa din Bleach care ma obsedeaza:Suigintou no Yoru,cantata de Noriaki Sugiyama(seiyu care face face vocile pentru Uryuu Ishida din Bleach,Uchiha Sasuke din Naruto si Emiya Shiro sin Fate/Stay Night si inca cateva.....dar aici era personaj principal

).
Ador piesa
asta(si nu!nu sunt Sasuke-fanatica >.> doaar imi place Ishida

)
Pai....Cel mai mult imi place Kiddy Grade - Mirai No Kioku ....imi place foarte mult, nu stiu de ce. Ritmul ....si versurile.E o melodie foarte frumoasa dar din pacate nu stiu cine o canta....
Any planet is...
mie imi place melodia de sfarsit de la Gintama Amplified- Mr. Raindrop...una dintre melodii de la animeul D.gray-man ( Abigndon boys School- Innocent Sorrow)....well mie imi plac multe melodi de la anime-uri mi lene sa le scriu pe toate
am mai multe melodii care imi plac
cel mai mult, acuma recent imi place:
Brothers e un theme song din
FullMetal Alchemist, dar cand am ascultat si verusile, atat cele din rusa cat si engleza m-au atins la suflet
Konoyo no Uta, asa mai numita si
Saya's Song
Saya fiind un personaj important mai mult absent din
Black Cat
e o melodie nostalgica
mai am melodii din animeuri care imi plac
ar mai fi si
Akatsuki no kuruma in
Gundam Seed
the world openingul de la
Death note
openingul #2 de la FMA si #3