Animezup - forum manga si anime

Full Version: Favourite Anime Song
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Pai ....pot alege doua?sau trei?vvaa rroooggg in fine eu pun totusi trei
^ ____ ^ incepand cu melodia mea preferata ....cu toate ca nu inteleg eu ce spune....suna atat de bine e trista si linistitoare etc etc...pai e vorba de Elfen Lied-Lilium..imi da o stare trista si placuta ...si imi aminteste de anime care a fost super fain...8....elfen lied ruullzzz
Za song

Apoi pe locul doi e ceva nu tocmai trist 21 e mai rock si imi vine sa dansez pe ritm...nu va ganditi ca e melodie dance ..ma refer ca imi vine sa dau din cap 21...chiar imi place melodia iar animeul e si mai si...foarte fain atat animeul cat si melodia...mdah...e vorba de Death Note - What's Up People?!ee atttaatttt de faina meloddiia 8
Shake the hheeeddd

Apoi esssttee...nimic rock,poate linistitor e o melodiee atat de faina (si animeul la fel...) suuna liniistiiitorr (nu la fel ca elfen) dar tot mere nush mie imi place foaarte mut...e printre preferatele mele so...e vorba de
Full Metal Panic
...^____^
Ar fi Openingul de la Black Lagoon si anume "Red Fraction" cantata de MELL.
Imi place si openingul de la A-kuei si Gacchinpo .
Pai ar fi Mai Yamane - The real folk blues, ending-ul de la Cowboy Bebop care mi se pare o melodie destul de trista. De la acest anime mai mentionez si melodia Words that we couldn't say (care inca nu am aflat cine o canta) care e si ea destul de depresiva.
De asemenea, mai e ending-ul de la Karas si anume Rurutia - Selenite. Melodia mi se pare superba (la fel de superba precum grafica anime-ului desi nu se compara).
Mai e primul opening de la Naruto Shippuuden, respectiv Nobodyknows+ - Hero's come back!! care am insistat sa-l pun si pe mobil cand suna parintii (nu, nu sunt ei eroi Lol , dar ei ma suna cel mai des asa ca o pot auzi mai mult timp).
Cam atat, prefer sa ma limitez la 3 deocamdata fiindca mai sunt multe, dar o sa mai revin.
My favourite nime song ...
Pai exista intraga ost a .hack//roots si de fapt toata seria .hack [prietenii stiu de ce!]

Si incipit de la Air Tv ....

Deci de fapt sunt foarte multe ...

Asa ca le las doar pe astea ...

Salve!
Printre favoritii mei se numara ending-ul de la Gravitation- Glaring Dream,
si acesta nu e nici ending si nici opening, e doar o melodie din background din Inuyasha, dar mi-a placut extrem de mult: Tackey & Tsubasa- Sotsugyo Sayonara wa Ashita no Tame ni
Ending-ul de la Inuyasha "Every heart" cantat parca de B.o.A.Cam trist dar totusi versurile si muzicalitatea sunt superbe.Mai era si ending-ul de la Mirage of Blaze dar nu mai stiu cum se numeste......
Mai este si solistul Hiro Takahashi care canta majoritatea melodiilor din Yuyu Hackhuso.Din pacate acesta a decedat in 2005.
My favorite anime song it's Dragon Ball Z 2th Ending .
See it here : http://youtube.com/watch?v=IobtVL8rv5o ! ^ ^
Really rocks !
PAi la mn prefereatele sunt in fct de ce anime am vizionat recent...
Deci nu am niste preferate stabile (una stabila am, vezi mai jos...)
Dar uite ca tot postez:

Ouran High School Host Club
Imi place ideea melodiei... Maybe you're my love...
Shakugan no Shana
Mai-Hime - Ensei
E o mel care ma calmeaza intotdeauna...
Rosario + Vampire en

Dar preferata ramane: Kiddy Grade - Mirai No Kioku
mie imi place toata coloana sonora de la Inuyasha.
din Bleach imi place primul OP si ultimul EN
mie imi place op-ul de la Death note the world by nightmare shi end-ul aluminia
Rozen Maiden Ouverture
shi op-ul de la jigoku shoujo shi primul op de la blood+.Mai imi plac cele de la naruto shi elfen lied
Pages: 1 2 3
Reference URL's