Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Anime OST Favorit
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.

Kyo

Care este coloana sonora a unui anime care v'a placut cel mai mult?

Mie mi'a placut foarte mult si inca imi place coloana sonora a anime-ului Devil May Cry. anime'ul e inca ongoing, dar soundtrack-urile sunt de exceptie!
Cel mai mult mi-au placut OST-urile de la "Le Portrait de Petit Cossette",geniale melodii,atat opening-ul cat si ending-ul. Merita sa le ascultati. Melodii de Yuki Kajiura (majoritatea melodiilor sale sunt incredibil de frumoase) si Inoue Marina.
sa vedem, mi-au placut OST-urile de la Rozen Maiden, le-am si downloadat si suna destul de bine
nici cele de la Death Note nu suna rau
Pai cel mai mult mi'a placut coloana sonora de la animeul Capitan Tsubasa ..dunno sunt multe piese si toate sunt frumoase xD acelasi lucru l'as putea spune si despre coloana sonora de la FSN ..I mean opening'uri si ending'uri superbe la fel ca meldiile care au fost folosite in timpul scenelor de lupta ...alt ost preferat ...cel de la Air Gear e foarte fain xD
Hm...mie imi place OST de la Devil May Cry, e super tare! Mai ales melodia de la opening. Si imi place foarte mult OST de la Claymore.
pai la mine toate opening-urile din bleach cu exceptia nr.3 si cel de la death note(asta a fost EXCELENT)....
OST-ul meu favorit a fost Ending-ul 1 la Yu Yu Hakusho (cu greu l-am ales , avand o lista mare de audio-uri favorite) .
Pai in primul rand un OST este coloana sonora dintr-un anime oameni buni, nu o mel anume dintr-un anime...

Deci OST-urile mele fav sunt cele din:
- Mai-Hime (mai toate realitzate de Yuki Kajiura), melodiile preferate din OST sunt: Ensei, Mezame si It's onely the fairy tale...
- Kiba super bine realizate melodiile mai ales cele de inceput si cea cantata in timpul luptelor
- Ouran High School Host Club, cea mai buna mel din OST-ul asta e cea de inceput, *fredonand* Kiss Kiss fall in love.... 4
- si desigur Kiddy Grade
mm...mie mi-a plăcut mult al doilea opening din Bleach...nu ştiu exact cum se numeşte...mi-a mai plăcut din Naruto(Strong And Strike) şi Arigatou(tot din Bleach).
OST-ul meu preferat e cel de la NANA dupa care sunt mai mult decat inebunita...dependetna as putea spune 21
oete cele trei openinguri imi plac la nebunie(Rose,Wish si Lucky).Pot spune ca si endig-urile imi plac9Starless Night si A little Pain)
Pagini: 1 2
URL de referinta