Animezup - forum manga si anime

Full Version: Manga, mai tare ca anime?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Prefer mai mult manga, sunt mai relaxante si de calitate mai buna. Inainte preferam anime-urile, usor de vizionat, comode, dar acum prefer sa citesc manga...imi plac in continuare anime-urile dar consider ca nu au acelasi farmec ca manga.
Calitativ, consider ca de obicei manga e superioara, anime-ul e prea mult supus comercialului, dorintelor publicului, nu ca manga n-ar fi dar totusi e o diferenta de la cer la pamant, multe anime-uri dau in ridicol pentru ca sunt continuate, lungite fortat din cauza succesului.
i like that am si eu o colectie dar pusa pe un cd cand o gasesc o postez aici
Salut, nu prea stiu ce sa scriu...sunt fana recenta si nu ma pricep foarte bine in materie de manga sau anime. Smile Dar voi reveni pe acest topic imediat ce voi capata ceva experienta in domeniu ^^
eu prefer manga sunt mult mai usor de citit,si imaginile mi se par mai comice,desi nu am nimik impotriva animeurilor prefer manga....
deci manga la putere3
nu stiu de ce dar prefer mai mult Manga
Reason : povestea e mai diferita decat in anime, care cateodata e mai bine
este amuzant sa citesti, si cateodata grafica personazelor o depaseste pe cea din Anime
deci Manga Baby, Manga rulz
Pages: 1 2
Reference URL's