Animezup - forum manga si anime

Full Version: Anime-ul Preferat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ah,....cate am si eu....dar in topuil preferintelor e slayers
comedie, drama, horror, aventura...magie, monstrii, dragoni, spiridusi....e un anime cu de toate...o poveste fantasy cu tot ce trebuie...si, ce e cel mai bine, cu putine episoade in care apare dragostea...
a...apropo, imi mai place si ca are la episoade....cu seria 4 face 104 (in afara de filme)
Probabil ca Anime-ul meu preferat ar fi intre Itazura na Kiss si Shugo Chara 39 Itazura na Kiss este un anime foarte dragut, cu personajele foarte kawaii. ^_^ Iar Shugo Chara, are si Romance si Super-Puteri. Aici, bineinteles, Amu e prinsa la mijloc intre doi baieti 24
Poy..Magic Knight Reyearth...il ador pur si simplu...e ceva timp de cand am inceput sa-l urmaresc si vizionam episod cu episod zilnic.La inceput nu ma fascinat la fel ca dupa,credeam ca e plictisitor pentru ca incepusem sa-l urmaresc din lipsa de ocupatie,dar personajele si avansarea actiunilor,m-au facut sa ma uit la el din ce in ce mai mult,pana a inceput sa imi placa la nebunie...l=am vazut de vreo 5 ori..si o sa-l mai vad...de mii de ori daca se poate..il ador88...
am 2 anime-uri care imi plac la fel de mult:
1.Rozen Maiden: este un anime genial...are o actiune si o poveste speciala acre pe mine ma impresionat.....imi place cel mai mult idea anime-ului si desigur ideea principala...acele papus sunt awhhhh <33<33 very kawaii mai ales Hina Ichigo si Kanaria ^_^ acum grafica anime-ului lasa de dorit la unele personaje cum ar fi Jun dar nu e cine stie ce....as ca e ok ^^"

2.Death Note: este la randui un anime genial....are o actiune superba.....imi place mult povestea pentru ca e cu adevarat originala si are niste elemente fascinante....apoi ar mai fi si grafica care imi place foarte mult si este foarte buna
~~~Pai anime-ul meu preferat este Naruto , chiar daca de la serie la serie le schimba vociile si nu da unele parti din serial pe jetix.Imi place foarte mult NarutoTongue , iar mie imi place mult personajul Sasuke
deci:ADOR SERIALUL NARUTO si da tipTongue TIP SA MA AUDA TOTI dance~~~
hm....mi-am cam schimbat preferintele asa ca am sa fac topul din nou

1.Jigoku Shoujo: e un anime genial...imi place povestea chiar daca uneori devine plictisitoare....imi plac personajele si actiunea.....pentru cei ce nu au vazut anime-ul il recomand ^^
2.Death Note: este la randui un anime genial....are o actiune superba.....imi place mult povestea pentru ca e cu adevarat originala si are niste elemente fascinante....apoi ar mai fi si grafica care imi place foarte mult si este foarte buna
Mi-e cam greu sa zic ca am un anme preferat. De obicei am mici obsesii pentru anime-ul la care ma uit in momentul respectiv. De examplu pana de curan aveam ceva cu Fate, stay night, inainte cu Naruto, mai inainte cu Bleach, Ouran High School Host Club, s.a.m.d.
Dar daca ar fi sa fac un top in general as zice asa:
1.Inuyasha - aime-ul acesta are o semnificatie aparte pentru mine. Este primul anime in japoneza pe care l-am vazut si este si cel care m-a facut sa devin fana. (and my first anime crush blush)
2.Death Note - Un anime intens, complex si destul de bun. Captivant si care iti punea mintea la incercare.
3.Ouran High School Host Club - No anime or manga ever made me laugh as much as this one 24
4.Naruto - Interesanta povestea, amuzanta pe alocuri si chiar daca e destul de lung inca a reusit sa fie interesant.
5.Kamikaze Kaitou Jeanne - Prima data l-am vazut in Germana si nush m-a impresionat acel anime.

Ar mai fi: Trigun, Kiddy Grade, Gravitation (my first yaoilove is in the air), Bleach, Fruits Basket, Fate stay night, Nana (desi inca nu l-am terminat ca m-am apucat recent de el) si ar mai fi. In general toate anime-urile la care ma uit imi plac pentru ca altfel nu m-as mai uita la ele.
am descopaerit un anime nou ( ma rog nu foarte nou...doar ca eu nu l-am mai avzut de ceva vreme ^^)....si a reusit sa urce foarte repede in topul meu..asa ca:

1.Demonbane: e un anime dragut...duce putin spre mecha dar e in regula...imi place mult de Al Azif si imi place la nebunie felul ei de a fi ^^
2.Death Note: e genial....nu mai am ce comenta ^^"
3.Elfen Lied: chiar daca are multe scene sangeroase imi place anime-ul foarte mult
mie imi plac mai multe animeuri, dar preferatele mele sunt:

1.death note=> e sooooooooper *u* imi place povestea si personajele si...si...totul

2.naruto=> la asta imi place povestea si....un anumit personaj

3.fruits basket=> e un anime super funny 24

4.vampire knight=> ADOOOOOOOOOOOOOR VAMPIRII *u*

cam atat ^^
omg..ce intrebare..yes...poi..mie imi plac toate animeurile pe care le-am vazut,caci astfel
nu le-as fi vazut,nu?
nu pot sa spun ca am un anime preferat,pentru ca am mai moooolte animeuri preferate...
bye bye bye
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's