Well...lista e cam lunga

si totusi nu pot alege intre Vampire Knight si Sailor Moon, mi-au placut amandoua extram de mult si abia astept sa vad continuearea de la Vampire Knight!
Si totusi mi-ar fi placut ca seria Sailor Moon sa fie mai lunga (sincer nu mi-au ajuns 200 de episoade

)
Naruto-best anime,este anime-ul meu preferat inca de cand a aparut m-a fascinat...Este un anime-ul cu "lipici" la publicul de varsta mica,eu de exemplu am vazut copii de 5ani care se jucau impreuna prefacandu-se ca unul este Naruto iar celelalt este Sasuke..ce pot sa mia spun inafara de Naruto4Ever
La mine e Vampire Knight ...
Cel mai tare ... E primul anime care l'am urmarit, insa mai sunt si altele care le urmaresc si imi plac...
Sa vedem .. cel mai mult imi place la ora actuala Naruto ..
Poi sa dau si cateva motive .
1. Personajele sunt foarte bn realizate
2. Grafica buna .
3. Story nota 10 .. ( asta imi place la cel care la facut , multe personaje importante sau care ar mai fi placut in anime mor X_X .... ) ..
4. Este destul de lung cea ce ofera mai multa placere .
5. Multe scheme de lupta etc ..
I love Naruto ...
Pai am foarte multe animeuri preferate.
1.Full Matal Panic Fumoffu
2.naruto
3.kaleido star
si asa mai departe
papa
[quote]Naruto-best anime,este anime-ul meu preferat inca de cand a aparut m-a fascinat...Este un anime-ul cu "lipici" la publicul de varsta mica,eu de exemplu am vazut copii de 5ani care se jucau impreuna prefacandu-se ca unul este Naruto iar celelalt este Sasuke..ce pot sa mia spun inafara de Naruto4Ever[quote/]
de acord cu tine,i nfond din naruto cred ca ai cele mai multe de invatat,
cel putin eu mam schimbat urmarindul,dar nu numai ptr asta,si ptr faptul ca: are o grafica excelenta,coloana sonora e perfecta,melodii triste,fericite,idioat euneori,dar e perfecta coloana,se potriveste cu tema animeului.Povestea,nu mai zic,nota 10 ptr anime

IMI plac mai multe ..............................printre care si: ynuiasha , yu yu hakuso , digimon imblanzitori , full metal alchimist in cautarea pietrei filozofale si kaleido star .............. astea sunt pe primu loc aaaaaaaaaaaaaaaa ji am uitat de naruto
in general toate ini plac dar preferatul meu este kaleido star
poate suna cidat da oarecum ma simt putin apropriata de sora
Nu pot spune ca am un anime preferat...in urma cu cativa ani, spuneam ca Yu Yu Hakusho este cel mai tare anime, insa parerea mea s-a schimbat de atunci...
Imi plac absolut toate anime-urile pe care le-am vazut, ca de nu mi-ar fi placut, nu m-as fi uitat la ele.Mie una mi se pare ca fiecare anime are ceva aparte, si fiecare este diferit de celelalte...Fiecare anime are anumite mesaje, din fiecare inveti ceva...
Cam astea sunt motivele pentru care nu am un anime preferat...
Greu de ales..dar pe primul loc am 3 animeuri,acelea ar fi:
-Kaleido Star-un anime superb,plin de magie ca sa ii zic asa...veselie cat cuprinde si putina drama..ador episoadele cand sora e pe scena,ma face sa simt ca sunt si eu acolo,alaturi de ea..prin asta e magic animeul

-Bleach-e cel mai tare anime..yay il ador,am observat ca e foarte popular ,dar sincer e si reusit.Are o poveste foarte intersanta
-Fullmetal alchemist-parte cu piatra filozofala..imi aduce aminte de Harry Potter

,e un anime chiar reusit,ce mai rad atunci cand Ed se enerveaza daca il face cineva pitic..