Anime-ul preferat

[ necesit cateva minute de stat pe ganduri ]...
Am o lista lunga de anime-uri preferate incat habar nu am pe care sa-l aleg. Cred ca voi ramane la Sailor Moon, anime-ul vazut inca de cand eram micuta si care mi-a placut foarte mult. Este un anime plin de actiune are si romance si prietenie, momente care te fac sa incepi sa plangi sau momente in care incepi sa razi.
kappuchu ... ^_____^ ... chuu
Clasamentul meu ar fi acesta:
1. Inuyasha- cel mai tare anime kre a fost facut
2.Lovely Complex- nu este un anime foarte cunoscut dar este farte bun. Este o comedie romantica super-tare
3.Death Note- I don't think i need words anymore
pOY...imi place Loveless deoarece pe langa dracia aia de LOVE dintre ei doi mai e si actiune,drama,mister,comedie...Adevarule ca sunt putine episoade insa mi-a placut ca au incercat sa puna in acele episoade care dureaza 25-30 de min. mi se pare esentialul ...au incercat sa ne faca sa intelegem despre ce e vorba.
Imi place suspansul si tot acest mister..grafica e destul de buna iar chestia cu pisicile very funny
In momentul de fata animeurile mele preferate sunt doar 2
Soul Eater - actiune, comedie si putin sange
Shugo Chara - Comedie, actiune si romantism
Anime-ul meu preferat e Death Note.Mia placut foarte mult(poate am fost un pik dezamagita de final,dar in rest a fost ok).Imi place tot ce tine de el-personaje,grafica,firul povestii,muzika.Cu alte cuvinte mia placut tot ce tinea de el.
Desigur mai sunt mult animeuri care imi plac Gravitation,Spiral,Yu-Yu Hakusho,Inuyasha,Slaiers,Kaleido Stage,Blue Gender,Hell Girl,Mew Mew Power Etc.Defapt toate pe care le-am urmarit,care nu-mi plac niki nu pot sa ma uit la ele deoarece ma pliktisesc!
Well pentru mine nu e greu sa aleg anime-ul preferat. E Death Note, probabil unul dintre cele mai complexe si originale anime-uri inventate vreodata, de la poveste pana la personaje imi place totul. Intr-un fel povestea e aproapiata de realitate, oricum trebuie sa recunoastem ca e un anime genial n_n' Inafara de acesta foarte mult mi-a placut si Ef ~ a tale of memories, am simtit ca pot sa-mi dau seama ce simt personajele din acest anime o.O' e chiar bine facut si povestea e trista, dar se termina destul de bine n_n
Hmmm ... daca e sa ale un anime preferat din cele multe ( cred O.o"" ) pe care le-am vazut ar fii ... Higurashi no Naku Koro ni ^^ si asta pentru ca o parte din mine adora sa vada loli-uri sadice care spinteca/taie/decapiteaa/treaba-lolilor-maniace-ce-fac in stanga si in dreapta si mai ales cu un ras maniac <3 ... Anime-ul e destul de greu de inteles chiar din prima , povestea e foarte complexa si la fel si personajele ... mai ales Myon si Shyon X___X""" .
La capitolul grafica sta ... infricosator de bine , efectele pentru scenele cu sadism sau cu blood&gore sunt excelente si iti dau un efect de *jaw-fall* + O___O ^^"
Mie mi-a placut foarte mult in special pentru poveste si complexitatea personajelor xD
P.S. : beware of the wrath of KILLER lolis ! *evil giggles*
hy...pai...animeul meu preferat este Naruto...
Imi place cum sunt create personajele...si cum se complica lucrurile in anime...adia...mi se pare bine gandit...mai mult nu stiu...dar...imi place mult

anime-ul meu preferat este kiddy grade pt k e plin de actiune, si ecleir si lumiere sunt frumoase.
animeul meu preferat..Naruto

este plin de umor,drama,
suspans,aventura

credeti-ma Imi place la nebunie animeul
asta..vi-l recomand cu placere daca nu l-ati vazut.