Pai ce pot sa spun este ca imi plac doar 1% din anime cele cu sirene,zane, zeite. Deoarece celelalte 99% sunt cu violenta.
Anime ce imi plac: Ah! My Goddess, Mermaid Melody, Mini Goddess
Eu nu am un anime preferat. Dar daca ar fii sa fac un clasament ar fii :
1. Claymore.
2.Ergo Proxy
3.Sailor Moon
4.Naruto
5.Bleach.
nu pot zice ca am un anime preferat...toate mi-au placut mai mult sau mai putin...desi la majoritatea pe care le-am vazut nu mi-a placut finalul...dar totusi pot zice ca mi-o placut mai mult anime-urile in care era un personaj super cute

Anime`ul meu favorit este fara indoiala
Elfen Lied. Storyline impresionant, final aproximativ dureros lasat adanc in ramurile plopilor, sound excelent, grafica impresionanta - desi am ceva cu rozul sangelui. La naiba, ala numai sange nu mi parea x.X E un anime care m-a facut sa ... zambesc sadic uneori, sa plang alteori...
Un al doilea anime favorit ar fi
Hellsing. Vampiri

... Ca sa nu mai pun si restul ca mi-e lene... xD Excelent de la poveste, la grafica si coloana sonora, care apropo, m-a impresionat foarte mult ...

Exludem Sailor Moon, fiind anime-ul copilarieri mele...si raman la Izumo, un anime de 12 episoade, cu personaje complexe...Grafica si melodii bune...merita vazut. Defecte? Ca orice anime cu 12 episoade, actiunea e din topor, se termina inainte sa-l intelegi.
Este vorba de doi prieteni ce se rivalizeaza intr-un sport...kendo, parca. Ceva cu sabii, oricum. Ajung intr-o lume unde isi redescopera prietenia, dar pana atunci devin dusmani, unul luptand pentru binele celor care doreau ca lumea respectiva sa fie permanent asa...iar celalalt in tabara adversa, pentru binele celor are credeau in schimbare...Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca iti poti alege tabara preferata...nu exista Bine si Rau...tu poti alege Binele sau Rau, in functie de cum consideri. Merita vazut.
See ya!
hmph..
FMA -> e extraordinar, nu ma atras nici un anime in asa hal.. Fullmetal FTW clar
Naruto -> tre sa fac precizarea k animeu devine din ce in ce mai slab, in timp ce manga devine din ce in ce mai TARE
Bleach -> owns <3
si ar mai fii Hellsing si Elfen Lied, chiar si Tenjou Tenge... nu pot sa ma decid

Cam greu sa aleg unul singur. Am inceput o gramada si nu prea am terminat mult.
Mi-a placut foarte mult Fruits Basket - este un anime f cute, dar si sensibil in acelasi timp ^^
Al doilea care l-as recomanda ar fi DNAngel, in caz ca nu l-ati vazut

. E ceva mai "action" dar oricum foarte dragut

Anime prefer in general mai shojo - manga in schimb prefer ceva mai realist (gen Kaori Yuki).
Animeul meu preferat ar fi cred ca Darker than Black.Pur si simplu il ador,bine pana saptamana viitoare daca nu ma apuc de altul --__--"" . Personajul meu preferat este Hei :8: si mai ales e foarte smexy plus ca are un apetit cat toata familia mea

. Si cred ca ar mai fi Air Gear,un anime ecchi si cu o poveste cam iesita din comun ---_---"" dar m-a enervat ca au cenzurat anumite scene

care erau destul de interesante

dar apareau niste ciori >.>.
Naruto-cei care spun ca este super cool au dreptate ^^
Death Note-ador anime-ul asta
Rave Master-anime in care se imbina Aventura cu Comedia si Romantism..ce mai..un anime perfect pt mine
Fruits Basket-un anime super sweet care merita vazut
Gravitation-A little yaoi in me..