Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Primul Anime...
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.

Kyo

care a fost primul vostru anime, si care au fost circumstantele in care l'ati vazut?

Primul meu anime a fost Pokemon, si l'am vazut la tv pe ProTV
---Primul meu anime a fost Sailor Moon, dar a fost in paralel cu Die Tollen Fussbbal Stars{Captain Tsubasa}, ambele pe RTl 2. Sincer ambele mi-au placut la vremea respectiva dar singurul care intra acu' in top 10 e Captain Tsubasa-chiar pe primul loc, am mentzionat cu denumirea de pe RTl 2, in germana, deoarece e cea a copilariei lui Tsubasa shi are de cel putzin 2 ori mai multe episoande decat tot Road to Word Cup-u' de pe A+.
---In plus e mult mai completa shi are un fir al povestirii mult mai bun, evident mai detaliat shi trasaturile personajelor sunt mai pronuntzate. Exista un personaj, titular in echipa natzionala a Japoniei despre care seria de pe Animax{pardon k nu mai e A+001_tongue} arata k shi backround 2 imagini pe pecursul a 1,5 secSad. Nici nu are rost sa mai detaliez questiunea doar sa afirm k a fost cel mai grozav serial al copilariei mele shi nu numai. La vremea respectiva aveam o groaza de prieteni care se voiau fiu unu, fie altu' dintre personajeSmile Those wore the daysRolleyes
Primul ever a fost Pokemon, ce imi placeau (plac) pokemoni de apa si de foc... Sailor Moon nu prea am prins eram prea bebe...
De pe A+ a fost Kiddy Grade, un anime care m-a facut sa ma gandesc mult, care m-a facut sa ma uit din nou la televizor, mai bine zis la anime-uri, a devenit ulterior anime-ul meu preferat
Ja ne...
primul anime pe care l-am vazut a fost sailor moon...eram foarte foarte mica si nu intelegeam mare lucru...dar tin minte ca imi placea. apoi tin minte ca am vazut pokemon... nu ratam nici un episod Shy
Primul anime.. nu mai stiu sigur care a fost dintre Sailor Moon, Mila superstar, Lady Lynn, Sandy Bell si mai erau unele la care nu imi mai amintesc numele [a trecut ceva timp]..

Daca nu ma insala memoria [cum m-a tot inselat in ultimul timp 21 ] am vazut anime-urile la TV, pe TVR1 sau RTL2 [chiar nu mai stiu exact numele postului..].
Si apoi a trecut o lunga perioada fara alte animeuri.. apoi pe Action+ [nu A+] stiu ca mai dadeau anime-uri.. sau se transformase deja in A+ [memoria..] si am vazut FMP, Slayers, Inuyasha, Mew Mew Power [HEEEEELP] si ce mai era difuzat..
hmm.."Dragon Ball" pe Tvr 1 ,"Digimon" pe Rai Uno ,in italiana si ma uitam cucuc si Sailor Moon" ,doar 3 ep ca nu mi-a placut si nici nu imi place kestia asta cu multe fetite...eram baietoasa cand eram mica...si acum urasc animeurile cu prea multe fetite...001_tongue mai ales daca sunt dinalea cu fustita cu fitze ;)
primul anime a fost dbz pe tvr1 si apoi au urmat pokemon pe protv si digimon(care nu prea mia trezit interes fiind ca mi sa parut flagiat de la pokemon) pe tvr2. nu stiu sigur daca e anime dar era intrun timp pe protv un desen sau un anime cu bladeuri. parca blayblade se chema. stiu ca era unu supertare kay
Primul anime vizionat de mine a fost Sailor Moon...iar daca imi amintesc bine,l-am vazut pe TVr1 cand eram mai mica...tin minte ca imi placea pe vremea aia...apoi am vazut Pokemon...ala nu mi-a placut
De pe A+...primele anime vazute au fost Slayers si Inuyasha...apoi m-am uitat si la celelalte...
Vodafone ai vrut sa zici beyblade. Mie unu nu mi-a placut deloc, nu a a avut nimic interesant... pot spune ca a fost fara noima.

Acesta este Kai,

este cel mai puternic dintre ei dar si cel mai inteligent. Nu lasa niciodata garda jos si vrea sa para cel mai nesuferit... asta numai pentru a-i invata pe ceilalti sa traiasca "bine".

Primul anime pe care l-am vizionat eu este Kaiketsu Zorro, l-am vazut cand eram mic... difuzat pe tvr1. Cred ca toata lumea se uita la el... cel mai vizionat desen pe vremea aia.

Uff....primul anime pe care l-am vazut a fost "Dragon Ball" pe TVR 1...cred ca avea 6 anisori pe atunci...De pe a+.....a fost Yu Yu Hakusho....acum 2 ani...si dupa am inceput!!001_tongue:P
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
URL de referinta