Animezup - forum manga si anime

Full Version: Primul Anime...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Primul anime pe care l`am vazut a fost Inuyasha.
Totul a inceput cand eram clasa a cincea si nu mai aveam ce face,in afara de a ma uita la televizor.Am butonat eu cat am butonat,pana cand am vazut ca e un post de tv care nu il aveam pana atunci(''A+'' se numea,acum e Animax).Am stat eu cateva minute sa vad ce e de capul acelui desen,mi`a placut si am stat pana la sfarsitul episodului.
Si uite asa am ajuns sa ma uit la din ce in ce mai multe animeuri 4
Poi primul anime pe care l-am vazut era pe Animax, Yu Yu Hakusho. Imi aduc bine aminte ca era episodul ala cu lupta cu Sensui Smile. Dupaia o vreme nu m-am mai uitat pentru ca am venit acasa de la bunici si aici nu aveam 2 tv-uri, da' acum avem si in fiecare seara ma uit.

Ja Ne
primul meu anime a fost shaman king,pe jetix,imi aduc aminte cum plangeam cand se credea ca yoh a murit,eram so eu o fetitia,apoi la capitanul tsubasa pe A+,iar apoi nu mai stiu 4
Ok...daca imi aduc bine aminte...primul anime pe care l-am vazut a fost cand eram eu foarte mica...Pokemon...pe Pro tv! Insa eu credeam ca e desen animat 78 habar nu aveam pe vremea aceea ce insemna anime 78
Iar primul anime mai "serios" ca sa spun asa...a fost parca Yu Yu Hakusho 39 Tin minte ca dupa ce am vazut acest anime pana la capat, am fost foarte atrasa in lumea anime-urile si imi doream sa vad cat mai multe 71
Primul anime vazut de mine a fost Rurouni Kenshin
Urmat de Dragon Ball,Sailor Mon(aveam 8 ani ce??),Digimon,Pokemon,Beylade..
Din cate imi amintesc, primul anime a fost Sailoor Moon (parca asa se scrie ) pe urma a urmat Pokemon, dar pe vremea aceea le numeam desene si nu de atunci a inceput sa-mi placa anime-uri.
Dar cand am urmarit pe TVR2 Digimon 02 am inceput sa-mi placa anime si pe urma a urmat Beyblade, Yu-gi-oh! si multe altele65
Primul anime pe care l-am vazut a fost Sailor Moon pe TVR 1, mai tarziu Pokemon, Beyblade, iar mai tarziu Yu-gi-oh! care mi-a placut la nebunie. Acum lista continua...
Primul anime vazut de mine a fost Sailor Moon intai pe Tvr1, apoi peRTL2, unde au inceput sa-mi placa intr-adevar anime-urile. Dupa cative ani insa nu am mai prins RTL2-ul si am stat cxeva vreme fara anime. Apoi intr-o seara pe la 11 ma plictiseam si butonam la telecomanda cand pe un post vad Pokemon. Am ramas ceva de genu "Ha? care da Pokemon la ora asta? A+? Nu stiu postu asta." Am zis sa vad pana se termina episodu ca sa ma lamuresc ce era cu acel post nou, iar dupa Pokemon a inceput Inuyasha. Acela a fost primul anime pe care l-am vazut in japoneza si a fost si cel care mi-a retrezit pasiunea pentru anime. 4
Cred ca primul anime care l-am vazut a fost Sailor Moon sau Dragon Ball Z dupa aceea Sakura Card Captor care ma fascinat , iar finalul nu a fost pe masura asteptarilor mele ^^' , dupa acesta a fost Pokemon , tare imi placeau episoadele , mai tin minte ca era si un concurs cu asa ceva ... Iar mai tarziu am vazut Yu gi oh ..
Primul meu anime a fost....POKEMON 88 .... acest anime mi-a placut la nebunie (si ink imi place ) ehh....sigur ca nu eram constienta ca este anime ><" il credeam un desen animat o.O....apoi am vazut yu-gi oh ...nici atunci nu stiam ca este un anime ><" da mie tot imi placea 4
etoo...knd am vazut shaman king...stiam doar ca nu este desen animat......dar nu stiam sigur ce este O_O...dar ....odata am cautat pe internet ......si scria ceva de anime.....si de atunci stiu 4
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's