Primul meu anime vizionat

.
Presupun ca a fost Sailor Moon, anime-ul care-mi placea foarte mult cand eram mica si care-mi place si acum. Aveam revistele/benzile de desenat care apareau cu ele si-mi placea sa-le desenez sau pur si simplu sa stau in fata TV-ului si sa ma uit la Sailor Moon. Un anime al copilariei de care presupun ca-mi voi aduce aminte mereu.
kappuchu ... ^_____^ ... chuu
Cred ca primul meu anime a fost Pokemon

Era pe protv tot cate 4 episoade
Oricum de un timp ma plictisise nu era prea interesant animeul.Pe la aproximativ 8/9 ani l-am vazu duPa aceea pe la 10 ani am vazut Card captor sakura dar asta ii alta poveste.
Primul meu anime vizionat a fost...Sailor Moon
Aveam vreo 10 ani cand l-am vazut pt prima data pe TVR1. Stiu ca eram obsedata de el...eu si toate colegele de clasa. Toata ziua ne credeam luptatoare sailor, eram magice, ne chiar si certam pt personaje

viata de copil...
Dupa ce s-a terminat pe TVR1 am inceput sa il vizionez pe RTL2. Pot sa zic ca nebunia mea a durat mai mai mult, dar si copilaria mea

Sincer, nu mai tin minte daca a fost Dragon Ball Z [pe care l-am adoraat] sau Saylor Moon.
Dar tin minte ca am facut o pauza si m-am reapucat acu un an sau 2 si atunci a fost InuYasha

primul meu anime a fost ”Dragon Ball” pe tvr 1.Apoi am vazut Yu-gi-oh(tvr 1) si pe A+ am vazut Inuyasha si Slayers,in acelasi timp.

hmmm ... primul anime ... primul anime ... cred ca imi aduc aminte ... hmmm ... primul anime ... uhhh ... ummm ... cu siguranta nu a fost legendarul Sailor Moon ... nu mai stiu erau multe anime-uri pe TVR2 ... imi aduc aminte de unul Sandy Belle sau ceva de genul asta ... era cu o tipa blonda parca ... si au mai fost cateva ... apoi a fost Sailor Moon ... ca abia asteptam sa plec de la gradinita sa ajung acasa sa ma uit cu mama LOL! ... api mam uitat din cand in cand pe la DBZ ... nu mia placut si nici numi place ... yuck! ... eeehhh .... ceva de genul asta ... memoria mea e in ceata acum

sunt totusi vreo 10 ani de atunci

well o.o' cred ca a fost Sailor Moon, care atunci cand eram mica imi placea foarte mult, l-am vazut pe la 6 ani, in mare parte nici macar nu-mi mai amintesc nimic din el, dar stiu ca eram obsedata de anime-ul asta. Mi-am propus sa-l revad intr-o zi, daca o sa reusesc sa-mi fac ceva timp liber o.o' Stiu ca era pe TVR 1 parca, si tot timpul ma trezeam mai devreme sa-l vad n_n si ma uitam si la reluari uneori xDE
Primul meu anime vazut a fost Sailor Moon ... mda , din pacate eram prea mic ca sa mai tin minte cum era asa ca o sa trec la al doilea ( la 8 ani

) si anume Dragonball ... ce vremuri *daydreaming* ... tin minte ca intram in casa de la joaca numai pentru 15 minute cat dura atunci un episod pe TVR1 pentru a vedea prin ce aventura va mai trece Goku pentru a gasii unul din acele globuri misterioase ... damn I miss those times T_T"
Anywayz , acesta a fost primul meu anime vazut , din pacate pe vremea aceea nu stiamca se cheama anime

Nu mai tin minte care era primul meu anime...adica nu mai stiu ordinea anilor

...pt ca am vazut mai multe animeuri cand eram mic...adica...cel mai posibil primul sa fi fost Sailor Moon...dupa aceea Dragon Ball dupa aceea Pokemon...dar cu exactitate nu stiu care a fost primul...oricum...unul dintre astea 3

primul anime vizionat a fost sailor moon pe tvr1 si dupa aceea candy, mila superstar,sandy bell, in general ma uitam pe rtl2 si pe canalele italiene.