Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Primul anime vazut a fost Slayers.Nu voi uita niciodata cand l-am vazut.Stiu sigur ca aveam 9-10 ani pe atunci si eram invacanta cand lam descoperit.Era pe un canal strain dar era tradus parca in romana..nu ma stiu.Stiu ca(,)canaulul se numea F+.
primul meu anime a fost pokemon...l-am vazut pe pro tv cand aveam vreo 8-9 ani. eram obsedata cu albumele alea.....mi-a placut mult si l-as revedea, doar de dragul amintirilor vremurilor fericite, cand nu aveam de invatat 6 lectii la bio:14:
Shaman King (septembrie 2005)
si pentru ca imi apare mesajul asta: "
Mesajul este prea scurt. Va rugam introduceti un mesaj mai lung. " o sa'i dau c/p

pai...primul anime vazut a fost gravitation...tin minte ca era seara si nu aveam somn si am dat din greseala pe a+...prima data cand l`am vazut pe shu am crezut ca e fata dar nu se potrivea acordu` o.O...mai mai...pe urma mi-am dat seama ca defapt era baiat si nu fata

...asha am inceput sa urmaresc si alte anime-uri
Primul anime pe care l-am vazut a fost Inuyasha , primul episod a fost cel cu Yura demonul parului , prima data la 8 ani , l-am vazut pe A+ , al doilea a fost Slayers.
primul anime pe care l-am vazut cred ca a fost Inuyasha...m-am uitat la el pentru ca toate colegele mele ma innebuneau cu el si ma simteam super pe langa subiect asa ca m-am hotarat sa ma uit...nu mai tin minte primul episod...a fost demult ^_^
Primul anime pe care l-am vizionat a fost....Shaman King.Desi este o rusine, l-am vazut pe jetix cand eram ceva mai mica si chiar in varianta aia sclerozata mi-a placut.A avut ceva diferit care m-a atras, si ma tinea in suspans.Nu stiam ca-i anime.Nu stiam nici ce-i aia.Dupa care o colega m-a batut timp de un an la cap sa ma uit la Naruto, ceea ce am si facut si nu regret ca am ascultat-o pe draga mea amica.
Primul lucru care m-a captivat a fost povestea ireala si totusi personaje care aveau un caracter cu care oamenii se pot identifica in unele situatii.Grafica era diferita, de asemenea si ideea, era ceva diserit, sinistru.
Astfel pot spune si ca animeurile chiar au o poveste mult mai captivanta, ca dovada, un anime mi-a placut mult mai mult decat un desen, fara sa- stiu ca-i anime deci fara sa fiu influentata de gen.
primul anime pe care la vaz
a fost Dragon ball....pur si simplu am fost inebunit dupa el..

...fugeam de la scoala ca sal vad.

)
3 ani numai dragon ball desenam.....eram inebunit....

Poi primul anime vazut a fost pokemon pe PRO TV, mi-a placut ff moolt acesta nime

, eu si cu un prieten eram nebni dupa acest anime

.
Ah...primul anime vazut a fost (ca la majoritatea) Sailor Moon. Eram la gradinita. Ce vremuri... inca imi amintesc ca, odata, m-am jucat cu niste fetite Sailor Moon(sincer, nu sunt sigura ca le cunosteam... ah, memorie de doi bani!), eu vroiam sa fiu Sailor Mercury pentru ca imi placea albastrul si, totusi, am fost Sailor Jupiter! Imi amintesc ca aveam ceas si amuleta facute din hartie(

)! Aveam pana si puzzle cu Sailor Moon! Pe urma am devenit dependenta de Pokemon! Pokemon in sus, Pokemon in jos... apoi am vazut Dragon Ball Z si Yu-Gi-Oh! si pe urma... pe A+ am urmarit Yu Yu Hakusho si toate celelalte animeuri de pe Animax...etc. In afara de cele de mai sus(care nu erau difuzate pe A+ sau Animax) eu nu-mi amintesc sa fi urmarit alte animeuri!
Apropo, e vreo problema daca am scris numele canalului?

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10