primul meu anime vizionat a fost sailor moon, stiu ca o innebunisem pe mama, veneam acasa foarte repede ca sa il vad, nu stiu de ce

era cam mica si putin obsedata de acest anime, cred ca din cauza actiunii, insa acuma nu l-as mai vedea inca odata.
apoi a fost un anime

Lady Linn, apoi a mai fost Pokemon, Beyblade, Mila Superstar si lista continua :35:
Pai primul anime pe care l-am vazut a fost/......stai sa ma gandesc nici nu stiu.....cred ca a fost kaleido star....cred...sau sailor moon nu stiu sigur unu din doua....

Primul anime cred ca a fost Sailor Moon pe TVR1 cand eram mica.
Dupa care prin clasa a 11-a dintr-o data mi-a reinviat pasiunea si am revazut o mare parte.
Al doilea, si primul dupa ce am descoperit care e faza cu anime-urile (sa zic asa

), cred ca a fost Fruits Basket si cred ca e singurul pe care l-am vizionat complet

hm...primul anime pe care l-am vazut a fost pokemon.eram mica dar imi aduc aminte ca mi-a placut.apoi pe A+ am vazut yuyu hakusho care la inceput nu mi-a placut.apoi au urmat altele .dar yuyu hakusho m-a facut sa vreau sa mai vad alte anime-uri.
Primul anime vizionat a fost [nu,nu e Sailor Moon] Shaman King , cred ca am revazut aceasta serie de trei ori.Noaptea daca tot nu aveam ce face spre rusinea mea ma uitam si pe Jetix

si apucam sa vad Shaman King ^^"
primul a fost sailor moon.Imi placea mult chiar daca nu prea intelegeam mai nimk din el.shi alt anime a fost pokemon,era destul de dragutz
Nu mai stiu exact.Pokemon sau Sailor Moon.Stiu ca unul din cele 2.Dar nu tin minte care l-am vazut primul din cele 2.Tot ce-mi amintesc este ca sunt primele anime-uri care le-am vazut.

Sorry,dar amintirile nu-s prea clare.
Primul meu anime vizionat a fost Ghost in the Shell, acum 4-5 ani

Primul anime vizionat de mine a fost Dragon Ball , tin minte ca imi placea atat de mult actiunea si atunci cand incepea niciun copil nu mai era afara.
Apoi am vazut Pokemon ( o serie pe care o revad in acest moment

) , Beyblade ( am terminat-o si pe asta de mult ) si sunt muuuuulte pe care le-am vazut.
Oricum primul anime , care mi-a deschis usa catre aceaste forumuri si anime-uri noi a fost Yu-Gi-Oh , un anime care mi-a mai facut un drum.
Uhm..chiar nu mai stiu exact care a fost primul meu anime...Variez intre pokemon si sailor moon...Dar cred ca a fost Sailor moon.Pe vremea aia eram mic.Aveam 3 sau 4 ani,si se difuza pe tvr.Tin inca minte ca eu admiram pe acea tipa cu par lung si blond,si ma gandeam [pls don't laugh..i was lil and innocent],ma gandeam dak nu le era cumva frig cu fustite asa scrurte...
Apoi,am urmarit celelalte anime-uri date pe tvr...like pokemon, yu gi oh or whatever...