Animezup - forum manga si anime

Full Version: Primul Anime...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Primul anime vazut a fost Sailor Moon, eu credeam ca sunt desene animate la vremea aceea, imi amintesc mai bine doar un singur episod din toata seria
l-am vazut pe TVR prima data si imi amintesc ca ma uitam si pe un post in germana, cred ca RTL, unde am vazut si Pokemon
si dupa aceea am vazut Dragon Ball pe TVR
Primul meu anime cred ca a fost Beyblade (eram fana Ray 24 ) si apoi pokemon (sau invers ,nu mai stiu) Sailor moon nu am prins , cred ca eram prea mica . Dar am citit o banda desenata sailor moon Smile Era la o librarie in micul meu Tecuci XD
Stund destul de sigura ca primul anime pe care l-am vazut a fost Slayers.Da , acela a fost 4 . Pentru simplul fapt ca vroiam sa stiu ce se da pe a+, si in al doilea rand pentru ca urma dupa Willy Fog . L-am vazut exact de la primul episod si asta m-a fermecat. Mi se parea pe vremea aceea ( au trecut 3 ani de atunci) extrem de amuzant. Si acum mi se pare amuzant dar mai putin....
Primul Anime a fost Sailor Moon pe TVR 2 am urmarit si Pokemon pe Pro Tv deci e anime si eu care credeam ca e d.a
Cubix pe Animax iarasi crdeam ca e doar d.a
Apoi am urmarit pana acum primele 5 ep din Ah! My Goddess! Cam atat.
Ok sincer nu imi aduc bine aminte pe un site am postat ca a fost Sailor Moon dar eu totusi imi amintesc ceva si de Pokemon...uhmmm nu imi amintesc bine dar totusi parca era Sailor Moon....da asta cred ca a fost pt TVR1 sau pe TVR2...uhmmm shi sincer de atunci ador animeurile..trimiteam scrisori (findca nu aveam net la 7/8 ani) la posturi de televiziune fiindca vroiam sa il mai difuzeze odata iar apoi cred ca a fost prostia aia de Pokemon care normal pe vremea aia mi-a placut iar apoi cand mi s-a instalat netul pe la 9 ani...stateam o ora pe sapt pe net fiindca era calcul lui mama shi de abia shtiam eu de fan-cluburi and stuf ..oricum nu o sa uit niciodata animeul Sailor Moon (cu toate ca nu imi amintesc exact episoadele shi numele personajelor >.< ) a si cand am vazut Sailor am habar nu aveam ce e aia anime ...--_--''
Cred ca am inceput cu Sailor moon...dar nu stiam ca e anime T.T Mda,era pe atunci pe cand eu nici macar nu stiam sa citeste..o.O de parca acum stiu...damn!>.<Sincera sa fiu din vagile amintiri pe care le am stiu ca imi placea f mult..chiar eram obsedata de el!Apoi a aparut Pokemon...hell yeah!Ash iz dza best!Cam asa eram eu la vremea aceea...Eram...bine ca nu mai sunt si acum T.T*Ayumi#1-Eu nu garantez...Ayumi#2-nici eu...Ayumi-chan-V-a intrebat cineva ceva pe voi?33 *Revenind...nici de Pokemon nu stiam ca este anime...asa ca intr-un tarziu am descoperit si eu A+ 38 Si Inuyasha a fost primul anime vazut de mine,despre care stiam ca e anime ^.^
Bineinteles ca Sailor Moon. Si mi-a placut. Daca l-ar mai difuza o data sigur l-as privi din 2 motive: sa imi amintesc de vremurile bune si pt ca la vremea aceea din cauza scolii am pierdut cam 50% din episoade.
Primul anime care l-am vazut a fost Sailor Moon. Nici nu cunosteam notiunea de anime. A fost acum vreo 10 ani pe tvr 1.
Primul anime... ia sa vedem... Oare mai are sens sa mai spun? *giggles* A fost Sailor Moon bineinteles, vizionat mai intai pe TVR 1/2 (eram prea mica, nu mi mai amintesc *blushes*), apoi in seria nelimitata de reluari pe RTL II... (in germana bineinteles... Nu ma intrebati ce intelegeam din el, dar chiar asa ajunsesem sa retin dialoguri intregi fara a intelege macar jumatate xDDD)...

Apoi ma uitam la DB pe... chiar nu mai stiu pe ce... tot TVR 1 sau 2... ulterior pe RTL si Rai 2... si ma confruntam cu aceeasi problema. Nu intelegeam nimic x.X...

Aah, bine ca am citit postul lui Kay... Nana ^^" si mi-am amintit... ma uitam si la... Mila superstar pe Prima, am impresia, mai de fiecare data cand ma trezeam ... 65
pai...primul anime...cred ca digimon pe "rai uno"...era in italiana parca, da pricepeam ceva si apoi de trv 1, tradus de data asta...eh...deci decand eram pe la gradinita ma uit la animeuri...4...asa rau e cand esti nou si nu stii nimic ^_^'
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's