Dupa cum v-a anuntat si prima pagina a Zupului , Otaku Fest se va tine pe 17 si 18 mai [mai exact weekendul asta] . Just wondering: cine vine si cine nu? Va asteptati sa fie ceva ca lumea sau nasol? Cine vrea sa se italneasca cu alti useri AZ?
Eu ma astept sa fie chiar mai bun ca Nijikon ,din moment ce vom avea facepaint probabil ,mai multe chestii de cumparat si MULT MAI MULT spatiu .
E posibil ca eu sa vin ,dar cum sunt din afara Bucurestiului nu stiu cum ajung acolo ,deci ma bazez pe saraca Javaleen [care de altfel ma suporta de fiecare data T.T love ya ,senpai! ] . Din cate am inteles Snow si Marina se intalnesc duminica , si implicit cu mine tot atunci

Ce ar fi sa ne adunam toti ? Idei de locuri pentru asta?....
Yo vin!M-am rugat de mama 2 sap ca sa ma lase...asa ca m-as arunca in Dunare daca as lipsi!Da...faza cu intalnirea imi place.Asa ca...vreau sa aud propuneri.Yo nu am nici-una

S-ar putea sa vin si eu pe-acolo, daca mai gasesc si alti prieteni de orasul meu - Galati - cu care sa vin si daca facem rost de-o masina care sa ne duca [urasc trenul/ maxi-taxi

]. Oricum, daca gasiti vreuna imbracata cu un tricou cu Slayer, blugi cu rupturi si lanturi, cu casti in urechi si parul pan' la umeri, sa stiti ca eu is xD [desi nu-s prea sigura de pelerinajul asta pan' la capitala, mai ales ca nu prea cred ca vom avea unde sa stam si sa ramanem doua ore si sa plecam acasa e cam aiurea ... mai ales ca ne ia cel putin 5 ore de la Galati la Bucuresti si la cum ii cunosc eu pe astia, nu prea o sa vrea la vreun hotel]
Deci ... eu s-ar putea sa vin ... insa nu-i nimic sigur >.>
eu vin sigur hehe.. doar stau la 15 min de Suburbia

v'as gazdui la mine dar am un "catelus" nu prea cuminte

sorry
hai sa ne facem stegulete cu ZUP k sa ne recunoastem

sau sa stabilim un loc cunoscut de toti in care sa ne intalnim

propuneri?
Idee buna ,Bubbles

Ne facem insigne de alea simple de care aveam in clasele primare [fara poze ,duh xD] si scriem pe ele Animezup si numele userului

Pe mine ma recunoasteti dupa moaca nu prea optimista si esarfa rosie cu trandafiri purtata pe mana sau la gat .
Ei bine...pe mine o sa ma recunoasteti dupa coditele gen Misa Amane

.Oricum...daca vedet vre-o pisica zapacita si agitata aia e sigur love_yuki_eiri

).
mda.... eu nu vin... stau numai la 615 kilometri de acol, ar fi floare la ureche, dar totusi nu...

da, poate ma razgandesc, si pana maine is la buc

Si celalalt Otaku Fest a fost tot in Bucuresti? Daca da, nu e corect. Ar trebui sa fie de fiecare data in alt oras... ca cei ce sunt prea departe sa mai aiba o posibilitate de a veni

.
Zbyee!!...
Sper k am deschis unde trebuie topic-ul^_^....desi concertu Gothika [finalul primei zi de Otaku Fest] s-a terminat d-abia acum o ora jum or so...As vrea si eu pareri despe cum vi s-a parut editia a2a,cosplay-ul,concertul[awesome,my own opinion],daca se poate comparatie intre Otaku Fest '08 si Nijikon '07,sper k ati prins ideea

. Japonezii din Gothika au zis k mai vor sa vina,voi ati vrea? ^_^
nijikon ruled...big time
m'am plimbat dintr'o locatie in alta cat m'as fi plimbat in bz o saptamana intreaga, scoala included. cosplays... au fost... ichigo ruled ... cu masca... fara era praf. gothika nici macar nu m'au tentat sa ma duc... astept concursul de amv-uri de maine, particip si eu :twisted:
javaLeen, eu nu aveam cum sa dispar, am fost toata ziua acolo... pantaloni albi, tricou negru, cu kyo kusanagi, sapca cu un kanji si ochelari peste, plus un ghiozdan cu cateva insigne pe el... maine ma gasiti in suburbia sau la intrare in suburbia, pe toata durata conventiei, pana la orele 4, cand va trebui sa plec ca alt personal nu voi avea >_<. if smth, ditch me, si introduce yourselves
...thread merged.