Animezup - forum manga si anime

Full Version: Otaku Fest '08
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Dap..me was at Otaku ieri(sambata) A fost sssooo Cool..mai ales Cosplay`ul si AMV`urile(my fav cultura amv) 21 m`am intalnit cu..eto..mai multi..odata cu Flaw si cu Autumn si cu alti fani anime(numa atata am recunoscut de pe Zup) A fost superb doar ca am plecat mai repede decat banuiam deoarece apa de la masina urcase sper rosu asa ca am fost nevoiti sa plecam.In caz ca nu m`ati vazut,la Suburbia la prezentarea AMV`urilor eram in fata de tot pe jos(good place ;) )
Oricum..astept si Nijikon`ul 4
@JavaLeen: V-am vazut acolo >.< Dar daca nu am stiut cine sunteti pentru ca nu am mai vazut poze cu voi...

Anyway, eu am fost ieri pe acolo, m-am intalnit cu foarte multe persoane dar m-am cam plictisit si pe deasupra, punand la socoteala si restul "intamplarilor" de saptamana asta m-a extenuat. Aseara m-am culcat la 10, am adormit instant si de-abia m-am trezit acum in urma cu cateva minute. Si tot mi-e somn... Asta e... nu am mai reusit sa ma duc si azi 001_tongue Poate la Nijikon 4
Back from za Otaku Fest.

ce sa spun... Organizarea a fost varza, au fost trei locatii diferite si a durat un secol pana sa le gasim. [ask Flaw >.>] Suburbia si Atelier 35 erau destul de aprope, dar celalalt, unde erau jocurile era destul de departe. Vorba lui Kyo, ne-am plimbat dintr-o locatie intr-alta >.>...

Unii cosplay erau draguti... [mai bine zis cei care faceau cosplay cu personaje din Bleach xD]... Sakura m-a dezamagit.. ma asteptam la ceva mai dragut. L m-a dezamagit. Pe cat imi place L din anime, pe atat imi displacea cosplay L. Despre Misa Misa nu zic nimic. In primul rand, ca era alba`n cap, nu blonda, era grasuta si maruntica ... cu tot cu tocurile de un km jumate...

Acum... indur efectele zilei de ieri.. Bataturi xD.
Am fost si eu la Otaku, am cunoscut persoane noi, va mai spun inca o data "incantata de cunostina!".

Din pacate pot spune ca Nijikon a fost deasupra lui Otaku, in ceea ce priveste organizarea. Daca locatiile era mai apropiate si mai mari poate era altceva.
De cumparat nu prea am avut ce sa cumpar, venisem decisa sa imi iau macar un volum manga, dar nu a fost nimic, insignele puteau fi cu niste personaje din anime...
Just back from otaku...

The cosplay ruled!!! Org. nu... la Olli fost doar de 2 ori mi-a fost prea greata sa merg pana acolo de mai multe ori >.>. In schimb zona Atelier 35 - Suburbia a fost "centrul" festivalului.
Totusi chiar si cu org mai varza, ma declar multumita ca mi-am vazut nee-chan-urile: Shiva, Javaleen, Marina (am pus in ordinea in care le-am intalnit ca sa nu se supy). L-am vazut pe Falcon, Kyo-pyo... god Flaw where the hell were you? Te-am cautat ca zuza (desi cred ca am trecut pe langa tn o data). Si la fel ca irisim eram hotarata sa imi cumpar manga... si teapa... nimic intereseant.
Kyo-pyo nice amv! Demo neeeee... vroiam sa iti fur sapca XD.
nu am mai putut sta sa imi vad amv-ul proiectat, ca aveam tren la 4:48 >_> . anyway, si azi a fost frumos, not to mention that andreya, who won the amv showcase, is one of my best friends ^_^
Kyo presupun ca tu erai tipu care isi cauta ghiozdanul 001_tongue. Dak ai fost chiar tu sa stii ca AMV'ul tau a fost proiectat cam la 5 minute dupa ce ai plecat.
Am fost si ieri si azi p'acolo dar am murit de cald si nu am stat prea mult. Oricum am vazut cam tot ce era de vazut....sper ca Nijikonul o sa fie mai ok... Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa va conosc Sad Next time poate ne organizam si noi cumva.... poate ideea cu steguletul Zup nu era chiar asa de rea 001_tongue
Organizarea a fost intradevar proasta,pentru cei care cautau manga-uri,nu stiu de voi da' eu le-am vazut doar duminica dupa-amiaza in Olli -_-" concertul n-a fost rau,mai ales pt cei care au parere buna despre visual kei/key si yaoi[thumbs up for that].Faptu ca a fost in 3 locatii n-a fost mare problema[obisnuiesc sa merg mult prin buc], desi preferam un loc mare si daca se poate aerisit....din pacate n-am apucat sa cunosc pe nimeni de pe Zup,da' macar am pierdut timpu in mod constructiv cu priteni noi si de treaba.Maybe my own opinion,but cosplay-ul nu s-a ridicat la asteptari[un sg accesoriu mi s-a parut super...fan-ul lui Temari] ^_^ Voi ati apucat sa-i vedeti pe cei doi tipi...cu 2 foi,unu cu "rape me" si celalt cu "Matreaza pe gratis"/"Ragaituri la comanda" ? ^_^
da bubbles, eu eram Lol .
Pages: 1 2
Reference URL's