Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cine se imbraca cel mai fain?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a vedea imbracamintea a carui personaj va place cel mai mult. Si as vrea sa si precizati de ce.

Mie imi place cum se imbraca Kurama.Se imbraca decent, iar culorile hainelor sunt bine asortate.Si imi plac mult si modelele hainelor pe care le poarta.

Mai imi place cum se imbraca si Hiei.Poarta haine inchise la culoare, si am observat ca prefera culoarea negru.Poate de aceea imi place, pentru ca si eu ador culoarea negru la haine.

Si mai imi plac kimonourile lui Botan (defapt,mie deobicei imi plac kimonourile). Insa inafara de atunci cand se imbraca in kimono, in rest, mi se pare ca se imbraca cam aiurea si nu imi prea place...

Acum vreau sa vad parerile voastre.
mie imi place cum se imbraca kurama, se asorteaza cu parul si ii sta sooper bine

apoi hiei e fain asa in negru ii sta bn imi place la nebunie kimonou lui e faiin

si botan se imbraca fain asa imi place cum se imbraca atunci in campionatele alea...adik kimonou ei de atunci dak ii kimonou...
Pai... pot sa spunca in acest anime toata lumea se imbraca tot timpul la fel >.<
Dar cel mai mult imi place cum este imbracat Jin, chiar i se potriveste 65...
Ar urma Karasu ( chiar ii sta bine xD ) si Koenma, care atunci cand e om mare ( 24 ) chiar are imbracaminte cu clasa...
Si dupa asta hiei ... oare el si-a taiat manecile 39 ?
Zbyee!!...
POy... cu siguranta ca Koenma21 I love him, hmm... bine, hainele lui...
Se imbraca trasnit dar i se si protrivesc... desigur, aici nu ma refer la Koenma cand e mic>.< ci atunci cand se transforma001_tongue
Si apoi ar urma Kurama... imi place cum se imbraca in film... lol... ce super ii sta^^ dar si in anime, plus ca el se imbraca mai diferit si pare is elegant.
Apoi Botan21 trasnita mea Botan... lol... ii sta dragut^^
Ja
Mie imi place cum se inbraca Hiei...cu o pelerina asa de neagra ca te perzi intr-un val de...de...ceva negru si i se asorteaza si cu paru 001_tongue

Si mai imi place cum se imbaraca Kurama. Se vede ca stie sa se asorteze, se potriveste cu tot.

Si Botan se imbraca fain. Ii sta bine cu orice...si pe deasupra mai e si zapacita iar hainele pe care le alege nu prea o fac sa arate chear asa de traznita...ci mai degraba cu o fata la locul ei.
Reference URL's