Animezup - forum manga si anime

Full Version: emo kids
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Sa va zic drept, n-am citit decat postul lui ady xD Sa-mi spun parerea .-.
Data de 13 e doar superstitie 39 Dar si tata a rupt janta pe 13 >.< Cum se spune: Paza buna trece primejdia grea 10

Acum sa-mi spun parerea despre emo .-.
Am fost pe plaja, ma parleam in apa ._. Si ma plictiseam pe cersaf 39? Am luat si eu o revista si m-am intors cu spatele la soare... Buun, Cool girl, deschid, rasfoiesc... Articole foaaarte interesante 29 Si ajung la "Emo" *slap*
Era o tipa din Bucuresti care era imbracata... mai "ciudat", cum e moda 29 Si la sfarsit avea o moaca [vorba sora-mii xP] foarte vesela si o replica "Emo rullz!" *slap x5*

Sheesh, astia care se numesc emo are retards 33 No offence, dar luam un exemplu... X is depressed... Yes, depressed, NOT emo... Nu se simte bine and all that shit 78 Altul vine, adica Y, si ii spune: "Esti emo!" Toata turma sare cu gura "Emo, emo" *slap x2* Cum credeti ca se simte X? it's a big WTF? Plus, cand ai depresii, stai departe de lume sa nu descopere ca esti in "neregula" 29 Deci, X nu e emo... Trece printr-o perioada mai PROASTA si atat. PUNCT!

Next... Alta categorie: X - "I'm emo :-> Sunt geniu 16" Urasc genul asta de oameni furios Y - "Oo, s/he's emo, ce tare =D> E popular/a *stare*" *slap* again... WTF? D'oh...

Gata, ma abtin... Urasc emo pentru simplul fapt ca sunt prefacuti furios Esti intr-adevar emo, crede-ma, nu vrei sa afle altii 33

Da am vazut si eu stirea asta si am ramas cam asa o__O wtf.. da cum a spus si userul de dinaintea mea.. dar nici chiar asa.. sa-i supravegheze pentru a nu-si face rau..? e absurd...

Cat despre emo.. daca nu si-ar face rau singuri totul ar fi ok... dupa vreo 3 ani de stil emo si-ar reveni si ar privi viatza altfel dar nu e asa...

Nu am nimic cu ei.. fiecare sa-si vada de propia lui viatza sa nu se mai bage si in viatza lu` cutarescu.. Smile...
Am o pata pe cei Emo. Mereu incearca sa atraga atentia. Mai nou pt mine si mai vechi pt altii: ei umbla prin Skate Park'ul de la noi.
Skate Park e pt skate. Multi de acolo sunt emo si they look emo. WHY DO PEOPLE LOOK EMO? >_>

Ce ar fi ca acuma si eu sa ma arunc de pe casa din cauza problemelor familiale? Nu pot sa cred ca cineva nu se gandeste ca poate sa treaca prin astea cu chiu cu vai, dar nu sa se sinucida.

No more. >_<'
Ce aveti cu saracii Emo Kids ?? Sad( .... Sper ca macar o persoana inafara de mine sa ii placa stilul Emo, ca altfel ma impusc ! O_o Nu inteleg de ce ii urati ! Sunt si ei oameni ca noi toti ..... sunt emo pentru ca nimeni nu ii accepta, nimeni nu ii apreciaza ! Atunci se fac Emo, nu este vina lor ci a celorlalti care nu ii accepta ! Asa copii Emo au cativa prieteni 2/3 dar foarte buni ! Daca am inteles eu bine urati stilul Emo ! Multumesc ca ma urati ! ^_^ Asa e toata lumea cu mine !
pai.. nu poti sa devii emo, eventual asta in primii ani din viata, de obciei temperamentul se mosteneste. Initial ( inainte sa existe stilul "emo" ) emo ( care vine din englezul "emotional" ) erau persoanele care erau sensibile si foarte pesimiste, enervandu-se atunci cand nu primesc atentie dar necomentand... adica persoane foarteinchise.... De exemplu daca cineva ti-a luat un pix fara sa-ti ceara voie, pe urma a glumit cu tine spunand ca nu ti-l va mai da niciodata tu, fiind mai emotional ( emo ), te-ai enerva foarte tare si nu l-ai mai ierta, astfel nemaivrans sa fii amic cu el. daca ai aceste "calitati", esti emo Daca nu le ai, faptul ca te imbraci emo si asculti musica emo e cu totul altceva, asta nu te face emo, si de asta e la moda sa fii "emo". Astfel, multe persoane ne-emo, daca incep sa adopte stilul emo, s-ar putea sa fie prigonite de celalalte persoane si sa devina ceea ce cred ei ca este "emo", acea manifestare fiind doar o ingamfare ca ei sunt emo si este normal sa nu fie intelesi.
Nu am nimic cu stilul emo, imi place muzica emo si nu am nnimic cu imbracamintea emo ( desi nu cred ca as adapta-o.. mai degraba m-as imbraca punk-rock >_< ), dar nu sunt emo. Persoanele emo nu ar trebui prigonite, ci intelese, oricum, in marea majoritate a celor ce adopta stilul emo doar aproximativ o jumatate sunt emo, ceilalti nu.
^ my opinion oo'
Pages: 1 2 3
Reference URL's