In acest topic,un user isi va da cu parerea(si va acorda o nota)avatarului si sign-ului userului de deasupra.
Reguli:1)Nu va dati cu parerea de 2 ori despre sing-nul si avatarul unui user decat daca acesta si-l schimba;
2)Argumentati-va raspunsul....NO SPAM!
3)Daca avatarul unui user nu este pe placul userului care ii da nota,acesta nu are voie sa ii adreseze cuvinte care pot fi luate ca o jignire(putandu-se isca o cearta).Ne vom adresa cu respect.
avatar... 10, e foarte interesant, si modul in care e facut e unul aparte [gif in frame static]
sig... ia un 7 amarat de la mine, deoarece nu suport de nici un fel gravitation, care mie unul mi se pare ca strica reputatia anime-urilor. [no offence snow girl, please.]
sig = 8
(devil may cry rocks \m/)
Ghostshell:
Avatar:Intresant avatar.Are o privire destul de inspaimantatoare.Totusi imi plac culorile din el.De asmenea imaginea are o calitate cat de cat buna.Imi plac culorile din ea,precum si faptul ca fata aree ochii verzi.Nu imi place fpatul ca imaginea nu are trasa o dunga pe langa ea,ceva gen rama,dar totusi imaginea ramane interesanta.Imi place cum este incadrata in imagine si pentru ca este de marimea potrivita.Imi place imaginea pentru ca este foarte clara.Deci in concluzie:
Culoare:10.10.
Calitate:10/10.
Tema avatarului:9.50/10
Total:9.80 rotunjit.
Semnatura:Interesanta semnatura.Imi place faptul ca predomina culoarea verde deoarece este preferata mea.Spre deosebire de avatar,aceasta este personalizata si are o forma mult mai speciala.Totusi cu toate acestea nu prea imi place expresia pe care o are fata accea pe fata.Imi plac efectele pe care le-ai pus in semnatura,si acum ma refer la reflectia cuvantului.In rest imaginea este foarte clara si interesanta.
Culoare:10/10.
Calitate:10/10.
Tema avatarului:9.50/10.
Total:9.80 rotunjit.
Imi pare rau daca am fost prea dur

.
Lotus
avatar:vezi tu e claritate..culorile nu-s sa zicem..briliante..

,fiind exact faza din anime..taiata capatzana lui Sakuma si ft putin retusata...dar imi place de Ryu [pct pt u] si imaginea asta ..cum sa zic..simt ca imi canta in ureki ,chiar daca melodia pe care o ascult e alta

---->9,90
semnatura:ne ducem in jos...dc?poza lui Ryu nu este clara,ai facut efectele prea accentuate sa zicem asa...si fata lui ai luminato prea mult..si la gat nu imi place ce i-ai facut [daca i-ai facut u ^^],totusi imi place zambetul malefic din partea dreapta sus ^^ si scrisul si e cam scurta sa fie semnatura ^^...---->9,40
set:9,6
Grazy (nume frumos :

)
Avatar: fara culoare...persoana pare relaxata,fericita...dar daca nu are culoare pare mai degraba ironica.9
Sig: o fata ce asculta muzica la casti...cred ca am boala pe pozele astea :

10
White_Queen
sign>10!!!imi place super mult...culorile mele preferate..

love_yuki_eiri
Avatar:uhm...mi-ar fi placut mai mult daca actiunea din patratica aia era pe tot giful...>>9
sig: culorile nu`s prea bine sortate....adica...vreau sa spun ca sunt cam amestecate -_-.. 9 too...
White_Queen
Avatar: Interesant avatar,imi place foarte mult,pentru ca imaingea este foarte clara,iar el are grafica foarte buna.Imi place si faptul ca ai personalizat aavatarul.Pe langa asta este foarte bine incadrat in rama aceea.Imi place privirea vesela pe care o are fata si imi plac foarte mult culorile din el.Vad ca culoarea care predomina cel mai mult este rosul,asa ca fara alte comentarii iti dau nota 10 pentru avatar.
Semnatura:Interesant,este exact fata de la avatar,vad ca iti place sa ai set(ca mine

).Deci sa revenim,imaginea este cam mare pentru semnatura,dar asta se trece cu vederea.Si aici imi place la fel de mult ce ai scris pe poza,mai pe scurt imi place foarte mult ca este personalizata.Din nefericire poza aceasta nu este incadrata intr-o rama,dar asta nu prea conteaza.Pe langa asta imaginea este foarte clara,si grafica este foarte buna.Culoarea predominanta rosu,so nota 10.
Nota finala 10

.
Tobi:
Avatar>dak tipu ala e Naruto(sper...)OMG!Dek e super kawaii...totusi...mi se pare ca a cam exagerat cu pirce-urile....dar orikm...10!!
Sign>La fel....poate mai bine...imaginea este mult mai clara...asa k nota este aceiasi...10!