ava:numi prea plac acele dungi care tot palpaie dar iti dau 10 pentru inima aia love it
sig:e frumos dar nu prea inteleg ce scrie dar imi place oricum forma iti dau un 10.
melisa_gaara
Avatar: Pai...Este foarte sweet kakashi in poza asta...nu prea seamana a kakashi...de ce? nu are masca

) 9
Sign: pai mi se pare cam aiurea faptul ca ai "gaara" la nickname si ai ava&sign cu kakashi..da` ma rog...poza e de comentat,nu asorteu`

fundalul...da de dorit...este prea intortocheat si lu` kakashi ii lipseste banderola...culorile cam....c*c*nii...

daca ma intelegi

8
*tot avu rulz

*
PAI.....AV: destul de nice...imi place 10
Sg: Super...ii cumva ceva scena dintr-un film?10
white angel
avatar: nuprea am ce comenta, e reusit...10
sig:imi place efectul acela (in ceata), dar ma deranjeaza scrisul fiindca are marginile exacte, ma refer la partea aceea alba...9
in final...nota pentru tot setul:9,50
yu-gi
ava:super.e reusit si nu am ce comenta 10000
sig

nu imi prea place.dc numa rosu si albastru? 8
Melisa_gaara ^^
av: probabil ai incercat sa faci unul cu [,] colturi transparente ,ca nu ti-a iesit. Data viitoare salveaza-l in format png sau gif. Nota: 9
sig: relativ imi place. Ar fi mers mai multe detalii/efecte. 9
ava meu ii facut d mn in photoscape ala ii de 10 ori mai slab ca photoshop si sig-ul mi la facut alcineva.
on topik:
ava:imi place dar acel beculets strica tot.parca ma orbeste :9
sig:imi place .aici e diferit totul .imi place mai mult.10
melisa_gaara: avatar 9.50 pt că îmi place nisipul din jurul lui Gaara
sig: 9 deoarece mi se pare prea simplă...fără supărare..aici toţi suntem prieteni.
Ady_x
av: Ce imi place faza aia din anime ^^ 9.50
sig: Pe bune ,felicitarile mele lu irisim-chan

Foarte frumos ,10
shiva
avatar: imi place expresia fetei, efect frumos, culorile se potrivesc...10
sig:lafel si aici, numai ca in partea dreapta e scrisul acela...dublu si...in ceata? O_o , cred ca trebuia ceva mai accentuat...9,50