Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Amy_Yupy
Avatar>destul de dragut.Imi place chipul inocent al fetei.Draguta...10.
sign>mai pot sa spun ceva decat ca e super?"Lovely in the Darl"...waii..suna asa super!aceiasi nota...10
LOVE YA
Av: textul e interesant, si personajul e dragut ( e cumva yuki eiri 71 ), in orice caz, nota 10 cu steluta 001_tongue
Sig: deci, e extraordinar de extraordinara, zau, o ador ^^, e grozava, imi palce si efectul de umbra... 001_tongue , si cum se uita yuki, si textul de dedesupt, aceasta semnatura ar merita cel putin nota 1000 ^^

Ja ne!
Maary imi place stetul tau. aceasta fata am folosito des in ficurile mele. imi place efectul care l`i dat, dar puteai sa te semnezi mai mic. 001_tongue 9.86 Smile
hmm...nu vad legatura intre avatar si sig Smile

avt: frumoasa fata din prim plan Smile...imi plac nuantele din el..inclusiv tipii din spate..

sig:foarte frumoasa, ceva cam lunga, insa foarte frumoasa... mai ales imaginea din stanga 8

avt: 9.35
sig: 9.79

avt&sig: 9.20 (pt k nu se potrivesc Smile )
imi place avu si signu tau......nu prea stiu ce sa comentez ...is super faine amandoua......10 pt amandoua.......,pupic
white angel

av - dragut dar nu exagerat ceea ce e bine 001_tongue deci 9.
sig - ceva mai bine, nu se vad asa de bine fulgii de nea, textul e cam mare....tot 9.
tatakai
Avatar: Nuanta spre albatru/verde nu`l avantajeaza si`l face sa para o fantomitza21 9
Sign: Intr-un fel sau altul ma face sa rad 21 la ce dinti are si ce nas...9.70
Amy_Yupy= 10 avatar
10 semnatura
Foarte frumoase
Shuichi_mada
Amy_yupy? helooo! Oo i`m..white_queen...xD
In fine...ava: il stiu mai de mult si e cam comun...9
Sign:Lp8 10
Queen of Peace

Avatar-Johnny Deep...nu-i asa ca merita nota 10?
Sign>aceiasi nota...cu toate ca merita mai mult!Cicudaf e gelos21
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URL de referinta