Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
39 Amy_Yupy vad ca ti-ai schimbat setul 41 nu ca celalalt era urat dar asta se potriveste cu ce va veni :36:
Ok notele:

av - nice imi place ce sa mai zic deci 10
iar sig-ul merita aceeasi nota fara comentarii 41
tatakai

Avatar:Kakashi intr-o ipostaza interesanta39 dragut verde,imi plac culorile inchise mai mult decat cele deschise Smile 'DEATH'...ar trebui o explicatie mai explicativa*lol* pentru ce se 'intampla' in avatar...'death'-ul ala nu prea explica nimic...9.70

Sign:Scrisul arata ciudat...dar ceea ce scrie cantareste mai mult...asta ma face sa iti dau o nota mai maricica001_tongue 9.80
White_Queen
Avatar>este atat de dragut incat merita nota 10!
sign>u ai ceva cu cuvantul "pace":))!Craciunita este draguta!nota 10
love_yuki_eiri
avy: imi place luna, da imaginii o nota de romantism 10
sig: poi...e cam mic. si, desi e giff, nu are personalizare, sau toate de astea. 9
Deci: Amy_Yupy

Avatar: 9.50 E reusit si m-am obisnuit cu setulrile tale fara colturi Smile
Sig: 9.50 Prea simplu...Ai decupat dintr-un wall or smth si ai pus borderul rotund..border care ii da nota asta 4

Deci sfat (kinda offtopic): Incearca sa schimbi fontul de la scris si sa faci bordura mai mica(cea interioara in relief) . Nu de alta ,dar mai diversifica ;)
Avatar:foarte expresiv...e nice si e rosu >.> una dintre culorile mele preferate anyway nu am prea mult zis de el 9.50
Sig imi place mai mult (chiar de sunt facute din aceeasi imagine) si daca scrie in colt numele tau probabiil ca e facut de tn so...10
hmm...
avt... school girl ^o^(app..azi incepe sc T.T) imi place expresia fetzei... pt k e happy (happy ca merge la sc oare?o.O) imi plac si chestiile de pe fundal 8 in concluzie...
un avt de nota 9.99 71

sig...hmm... ft nice .. aceeasi school girl.. usor transparenta un fundal interesant.. care se potriveste ca si culoare cu bluza si kt de kt cu parul fetei... interesant..
10 Smile
... My turn 001_tongue

jigoku

avatar : 9 (decupaj din avatar la aceleasi dimensiuni ; insa de apreciat culoarea)
signature : 10 ("Sick of crying / Tired of Trying / Yeah , I'm Smiling , / But inside i'm dying" --> Frumoase versuri ^ ^ )
majinel
avatar : 2 - cu toate ca imi place personaju`....poza e jalnica !
sig : 3 - ok.....e crop clar din poza folosita ca avatar. efecte ...ma rog, daca alea sunt efecte sunt cel putin nasoale...iar txtu` ala merge ca nuca in perete !
Shin
avy: e cam...nu e genul meu...so...9.4
sig: e mai bine 001_tongue imi place. e dark 4 10
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URL de referinta