Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
well Crystal

^ ^" nice set...

ava:e dragut chiar imi place poate chiar mai mult decat sigul..mai ales culorile...aww...bluue and purple e dragut cateva efecte chiar dragut 10

sig:...hmm....daca ar fi marimile ceva mai mici mi-ar place ff mult..Sad dar asa va trebui sa scad in jur de 60 de sutimi...in rest in place si apreciez faptul ca lucrezi cu render ^ ^ and i like the bublles...^ ^9.40
dark_anime

Let's see...

Avatar:O.o vad ca si tu esti fan Kakashi,coincidenta face sa fiu si eu ^____^.Deci sa vedem,imi place mult de tot avatarul pentru ca este cu Kakashi,ar trebuii sa stii ca nu prea agreez avatarele care au nume pe ele,oricum asta va fii exceptie deoarece este Kakashi acolo.Nota 10.

Sig:Hmmm vad ca asta e facuta de tine,imi place cum ti-a iesit,poate ma inveti si pe mine cum sa pun si eu niste rendere 3D,parca asta sunt daca nu ma insel,oricum iti dau nota 10 pentru efecte ^___^.
Takeru-kun

avatar: DEIDARA!!! e personajul meu preferat din shipuuden . Asa ca nu am cum sa nu-i dau 10 ^^ Faza aia e una care imi place!

sig: uhm... screenshot ...mergea niste efecte ca sa fie numit sig ^^; Hey ,dar asculti linkin park!nota: 9
avatar nota 9 pt ca\ imi place movul
sig e putin cam luminata nota 9
Sora_angel
Hey sis,unde este avatarul si semnatura ta?Pentru ca ori sunt foarte obosita si nu le mai vad,ori au disparut.Km o fii,astept urmatorul user sa isi de-a cu parerea.
love_yuki_eiri
avy: destul de romantic. si luna aia...spune totul 21 10
sig: *stai sa-l privesc* e super. cam aceeasi de la avatar, dar e bun. 10
Amy_Yupy

av - nu-mi place ca e o copie mai mica a semnaturii dar e perfect deci 10
sig - imi place cam tot deci clar merita un 10.

Sper ca-ti plac notele ca, daca nu alta data 19
Tatakai
Avatar:Kakashi ! Efectele sunt foarte reusite , iar culorile bine alese .Imi place si textul! 10
Sig: Mergea si un border acolo... 9.50
Shiva...
Avatar>imi place verdele acela...10
Sign>aceiasi nota...10
love_yuki_eiri
avy4ragutza luna 21 si kissul e romantic 10
sig: mumooooosoo! imi place mult! insa mereu exista in 'insa'. so...marimea e cam mica... 001_tongue pentru un sig. so...9.6
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URL de referinta