Animezup - forum manga si anime

Full Version: Sign & Avatar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
avt: bine aleasa culoarea, dau un 9
sig: sig-ul este frumos,dar e prea mult scris,7
Yaiba
Avatar: mereu mi-au placut avatarele animate mi se pare ca au un farmec aparte, una dintre combinatiile de culori care-mi plac:rosu, negru si alb/argintiu, dar ii dau 9.90 pentru ca desi nu-mi dau seama de ce este ceva la avatar care nu-mi place. Srry Sad

Sig: Super sig-ul, mai ales poza cu Sesshy (my fav) si ai si citatul meu preferat din Inuyasha si toate celelalte anime-uri. (I love the Hakure-zan song8) deci pentru sig iti dau 10.
Kazeno Ayame

Avatar: destul de drăguţ, simplu, şi nici nu cere prea multe efecte, iar border-ul mai ajută imaginea needitată. Şi-mi place şi imaginea aleasă. 10.
Semnătură: aici nu prea merge. Imaginea este cam neclară şi n-are nici cea mai mică legătură cu avatarul. Plus că e doar o imagine micşorată o_O Ştiu că nu toţi pot lucra in PS but c'moooon -_- măcar marimea normală pt. sig, pliz ... Să zicem că-mi place text-ul şi chibi-ul ... 7.

Later Edit: am rămas şi încă sunt O_________O la postul de mai jos. Btw, avea alt set când i-am dat eu nota.
Kazeno Ayame
Avt: e frumos,simplu,ceea cemi place la un avatar,insa borderul mi sa parut a fii prea gros,deci cam nota9/10
Sign:cum a spus si Liet-Aikad Stormcrow pare a fii doar baza d eunde a fost decupat si conturat avatarul,dar mie imi place,in afara de faptul ca nu are border,e frumos,si textele mi sau parut interesante 8,3/10.sper ca nu este suparata din cauza notelor. astept sami dai si tu note ptr setul meu 001_tongue
Hyono,tu nu ai citit cum se joaca acest joc,nu? 23 Trebuie sa comentezi sigul si avatarul userului de deasupra ta,adica in cazul de fata al lui Liet.Si nu trebuie sa cel caruia i-ai comentat tu setul sa iti comenteze si el tie setul.Ti-l poate comenta oricine.
Acum,sa trec on-topic
E dragut,e bine facut..e facut pe un back alb si nu prea imi place asta...dar ii dau un -10.
Signature:
Iarasi,backgroundul e un pic ciudat 22 .Parca ar fi doar niste brushuri aruncate de colo-colo. -9
ok mitzuke....din cate vad la avt e o tipa care canta la vioara...numi plac culorile...umm...cam 7 asa...chiar numi plac culorile alea..

Sig..alta vioara...desigur21...imi place ca are mov 8.5
Yaiba

Avatar: Ahem, Elfen Lied, unul dintre animeurile pe care le urasc cel mai mult =__=" Nu prea vad ce e asa dragut la el, prea mult roz 22 Si cam gros borderu 22 9 001_tongue

Sig 1: Ahem, calitatea e de b00dah, insa nu pot sa nu dau 10 8 Doar e cu hellsing 8 Si culorile sunt destul de 'inteligente' insa pacat de calitate 001_tongue Ca sa nu mai zic si de text 22

Sig 2: Vad o imbunatarire oarecare, nu-i rau but... Se putea si mai bine si din nou probleme cu textul 001_tongue 9.
Sadness Serenity
Avatar:Se pare ca iti place galbenul.Mie una imi place mai ales ca fata are pchi verzi care merg de minune cu parul ei galbenui.Iar acea expresie a fetei..:X10/10

Sig:Aici era cam mult galben si strica.Fata este frumoasa,imi place ca are parul exagerat de mare si cu mult,mult volum.Si efectele sunt frumoase,si placute 9/10
Sadic_soul
Avatarul este destul de bine facut...desi nu stiu,mie nu imi exprima prea multe.. 22 9.50
Sig-ul este...o imvalmaseala.Prea multe efecte strica..Fontul nu este alegerea cea mai buna..Si asa cum am mai zis nu imi place deloc backgroundul ._. .. 8
Mitzuke
Avatar>nush...e lipsit de viata...nu este colorat...si mi se pare destul de ..."gri".Dar personajul este destul de kawaii...asa ca dau un 9.Daca era mai vesel...dadeam o nota mai mare.
Sign>Din nou...culorile nu sunt vesela...si mi se par cam amestecate.Backround-u e cam simplu...sau...mai bine spus...acele stelute..sau ce sunt ele...nu prea merg.Ma rog...nota mea e 9.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Reference URL's