10-18-2007, 10:12 PM
10-19-2007, 09:18 AM
irisim:
Avatar 10 -imi place animatia ,iar moaca lui shika-san e de milioane .Si e amuzanta faza .
Sig 10 -OO'''' too good .Efectele sunt foarte reusite iar Shikamaru din fericire este unul dinte personajele mele preferate
Avatar 10 -imi place animatia ,iar moaca lui shika-san e de milioane .Si e amuzanta faza .
Sig 10 -OO'''' too good .Efectele sunt foarte reusite iar Shikamaru din fericire este unul dinte personajele mele preferate

10-19-2007, 11:21 PM
Shiva...
Avatar>interesant....mi se pare mie sau este emo?9,5
Sign>bietu ursuletz....9,5
Avatar>interesant....mi se pare mie sau este emo?9,5
Sign>bietu ursuletz....9,5
10-21-2007, 12:06 AM
love_yuki_eiri ..
Da, da.. Stim ca iti place la nebunie Yuki Eiri..!! D'ooh.. Doar si bunicul tau stie de el :4: .. Kawaii.. privirea.. tipului.. a lui Yuki
Sa vedem .. Avatarul imi place.. ca se misca imaginea aceea mica atasata pozei.. Faza cu sarutul, deci ai 10
[cute]
La semnatura .. hmm.. e cam obsedant..
Gaseste-ti alt personaj
.. well.. poza semnaturii nu este bine realizata, iar ce scrie dedesupt.. uhm.. mai schimba personajele
.. 7
Da, da.. Stim ca iti place la nebunie Yuki Eiri..!! D'ooh.. Doar si bunicul tau stie de el :4: .. Kawaii.. privirea.. tipului.. a lui Yuki

Sa vedem .. Avatarul imi place.. ca se misca imaginea aceea mica atasata pozei.. Faza cu sarutul, deci ai 10
[cute]La semnatura .. hmm.. e cam obsedant..
Gaseste-ti alt personaj
.. well.. poza semnaturii nu este bine realizata, iar ce scrie dedesupt.. uhm.. mai schimba personajele
.. 711-21-2007, 12:53 PM
~Luciferia~
Imi place... ^^ Si avatarul si iarna xD Calitatea imaginii e cam slaba, din pacate
Sig: 8.50/10
Imi place ideea de puzzle, dar imaginea se vede ingrozitor... Din nou calitatea imaginii... Incearca sa dai blur in partile unde se vede aiurea.
Imi place... ^^ Si avatarul si iarna xD Calitatea imaginii e cam slaba, din pacate

Sig: 8.50/10
Imi place ideea de puzzle, dar imaginea se vede ingrozitor... Din nou calitatea imaginii... Incearca sa dai blur in partile unde se vede aiurea.

11-21-2007, 03:21 PM
Autumn Shadow..
Sign>putin cam trist...dar dragut
...9,5
Sign>putin cam trist...dar dragut
...9,511-22-2007, 02:05 PM
love_yuki_eiri
Well imi place setul mai mult avul dar in fine ^__^
Av:"do you belive in love at first sight "..
...nice....o intrebare buna caruia nu stiu sa ii raspund...>__> probabil ca nu cred dar in fine... dragut giful...hm 9.50
Sig.....Well aici e altceva...O.o e nice si asta dar totusi parca sunt prea multe culori adica....macar de era un gradiend map care sa le uniformeze in fine...^__^ i am fan gravitation 2/...soo nota e 9
-----------------------------------------------
Sig:9
-------------------------------------------------------
Total:9,25 daca mai merge matematica mea din a 5-a
Well imi place setul mai mult avul dar in fine ^__^
Av:"do you belive in love at first sight "..
...nice....o intrebare buna caruia nu stiu sa ii raspund...>__> probabil ca nu cred dar in fine... dragut giful...hm 9.50Sig.....Well aici e altceva...O.o e nice si asta dar totusi parca sunt prea multe culori adica....macar de era un gradiend map care sa le uniformeze in fine...^__^ i am fan gravitation 2/...soo nota e 9
-----------------------------------------------
Sig:9
-------------------------------------------------------
Total:9,25 daca mai merge matematica mea din a 5-a

11-22-2007, 03:04 PM
dark_anime
I love that set ^^
so... 10 ^^ (vezi insa cu textul de deasupra... not sure it's very worked over ;) ...)
I love that set ^^
so... 10 ^^ (vezi insa cu textul de deasupra... not sure it's very worked over ;) ...)
11-26-2007, 07:00 PM
JavaLeen
Sign>Destul de interesant...imi place!!10
Sign>Destul de interesant...imi place!!10
12-09-2007, 01:41 PM
love_yuki_eiri
avy: mumos pupic ^^ imi place 10
sig: la fel...dar poate ceva personalizat...border...something...9.5
avy: mumos pupic ^^ imi place 10
sig: la fel...dar poate ceva personalizat...border...something...9.5