Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Avatar : 10 imi place sarutul sub Luna.
Semnatura : 9.5 nu prea imi place backgroundul.
irisim:

Avatar 10 -imi place animatia ,iar moaca lui shika-san e de milioane .Si e amuzanta faza .

Sig 10 -OO'''' too good .Efectele sunt foarte reusite iar Shikamaru din fericire este unul dinte personajele mele preferate 4
Shiva...
Avatar>interesant....mi se pare mie sau este emo?9,5
Sign>bietu ursuletz....9,5
love_yuki_eiri ..

Da, da.. Stim ca iti place la nebunie Yuki Eiri..!! D'ooh.. Doar si bunicul tau stie de el :4: .. Kawaii.. privirea.. tipului.. a lui Yuki 001_tongue

Sa vedem .. Avatarul imi place.. ca se misca imaginea aceea mica atasata pozei.. Faza cu sarutul, deci ai 10 8 [cute]
La semnatura .. hmm.. e cam obsedant.. 21 Gaseste-ti alt personaj 65 .. well.. poza semnaturii nu este bine realizata, iar ce scrie dedesupt.. uhm.. mai schimba personajele 65 .. 7
~Luciferia~

Imi place... ^^ Si avatarul si iarna xD Calitatea imaginii e cam slaba, din pacate Sad

Sig: 8.50/10
Imi place ideea de puzzle, dar imaginea se vede ingrozitor... Din nou calitatea imaginii... Incearca sa dai blur in partile unde se vede aiurea. 39
Autumn Shadow..
Sign>putin cam trist...dar dragut001_tongue...9,5
love_yuki_eiri

Well imi place setul mai mult avul dar in fine ^__^

Av:"do you belive in love at first sight "..4...nice....o intrebare buna caruia nu stiu sa ii raspund...>__> probabil ca nu cred dar in fine... dragut giful...hm 9.50

Sig.....Well aici e altceva...O.o e nice si asta dar totusi parca sunt prea multe culori adica....macar de era un gradiend map care sa le uniformeze in fine...^__^ i am fan gravitation 2/...soo nota e 9

-----------------------------------------------
Sig:9
-------------------------------------------------------
Total:9,25 daca mai merge matematica mea din a 5-a 21
dark_anime

I love that set ^^

so... 10 ^^ (vezi insa cu textul de deasupra... not sure it's very worked over ;) ...)
JavaLeen
Sign>Destul de interesant...imi place!!10
love_yuki_eiri
avy: mumos pupic ^^ imi place 10
sig: la fel...dar poate ceva personalizat...border...something...9.5
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
URL de referinta