Ayame / Aya_chan
Ava : 9.75 pune-i un border

Sig: spre deosebire de tine eu (NORMAL

) detest yaoi.. nu imi place ultima parte 9.75
Media : 9.75
Well...
Ava: hmm... nu stiu, nu-mi prea place cum rade tipa aia, dar e destul de simpatic... ii dau 9.
Sigul: dragut, culori frumoase si ideea draguta... desi nu sunt eu foarte copilaroasa imi place, ii dau 10

.
Deci... ce parere aveti de setul meu?

Lets see nu prea imi palce ca e alb si negru si imaginea nu are nici border si e cam slab calitativ

iti dau un 8.50Cat despre sig lol

l-ai facut in MS Pain

heh oricum e nice 9
p.S : dati cateva refresh si cu putin noroc imi dati rating la toate semnaturile mele XD dak vreti
avt: 8.5 nush din ce anime e dar pare dragut...
sig: hmm mi se pare cunoscuta

e cumva din bleach??ma rog...9.5 frumos...si imi place albastrul...

@Yaiba
ava: desi imi place la nebunie Hellsing ... alt avatar cu el nu ai gasit si u ???

nu te supara >.> ... ii dau un 8.50
sig: ... cum am mai spus mai sus oleaca ... imi place Hellsing ... si sig-ul cu Alucard e beton armat

ii dau 10

iar pt cel cu Sesshu...9.50>.>
Aya
Avatar>da...pai yo nu le am cu Miyavi...dar este destul de kawaii in avatar.Atitudinea lui pare sfidatoare.9,50
Sign>1>uhm...mie intodeauna imi plac semnaturile simple...care nu sunt foarte incarcate.9,50
2>idem 1
love_yuki_eiri
ava: Ador culorile xD Si imaginea e draguta, se potriveste cu anotimpul [ de ce o trebuit sa vina toamana >.< Vrea direct iarna xD] Nota 10, desi ar fi arata mai bine cu un border negru
sig: Ma enerveaza ca brushul e pus peste reneder, nu arata prea bine >.> Si mai mergeau ceva ajustari la constrast si poate si un border intreg,negru xD oricum imi place, nota 9.
umm...avt....7,numi prea place...nici nu prea inteleg ce e cu copilul ala din poza,ma rog
sig,9.5 I like nightwish too....si culorile is calumea....
prima are nevoie de mult lucru 4/10
si a doua arata bine 9/10
Ava: e o amestecatura de culori si efecte, eu una nu inteleg nimic din el... 7
Sig 1: Aici parca parca se mai distinge ceva, imi plac culorile, dar tot de cam prea luminos pentru mine: 8.50
Sig 2: Aici e alta viata, ceva mai "mat", culori dragute, si disting si un personaj: 10.