ToXic
avt 8.5,e simplu dar imi place
sig:9.5 e frumos...
chibi: 7

Yaiba...
-avatar 8.50 Mi se pare umpic cam sadic cu pistolu acela

- sig 10 Este foarte frumos, iar culorile sunt bine asortate
dia_love_gackt
Avatarul :Prea mic.Seamana cu un timbru ._.Si e iar cu Gackt >.< 8,50
Semnaturile:Mi se par prea mari

Dar sunt destul de reusite :DUn 9..
Si inimioara aia acolo..WTF is with that?o.o'
Mitzuke
avatar: Love it @_@ Imi plac fluturii iar combinatia de culori e superba ^^ Nota 10
signature: Foarte bine lucrat,la fel gama de culori bine aleasa <:3 .marimea e un pic prea mica pentru gusturile mele,dar merge.Imi place foarte mult,si merita un 10 xD
Yumi Emi
Avatar:hmm... copila e kinda funny ;))destul de cute,so nota 9,5
Semnatura:i really like it..poate as fi optat pt ceva mai mare dar e ok si asa~ 9,5 ^^
ToXic~RinRin...
Avatar > Nota 10. Pur si simplu imi place...plus ca culorile sunt bine asortate...
Sig > Nota 9. Nu stiu

Mi se pare umpic cam sec...

dia_love_Gackt
Avatarul este sec....nu imi exprima nimic....poate doar ca tu esti innebunita dupa acel japonez(stupid)...
AAAAA....prea multe semnaturi....nu apuc sa citesc nimic....aaaa....help...sa zicem ca imi place chibi-ul...
In rest....semnaturile alea sunt puse asa...aiurea...
Semnatura : 7
Medie : 7
ToRnAdO
AVA:panda rulZzZ...e interesant..cam evil..desigur daca ar fi fost si anime ar fi fost de nota 11
cum am zis interesant...ma sperie..parca ar vrea sa manance

dar nu bambusi
sig: cam simplu dar exprima tot ce vroiai.Faptul ca iti place Depeche Mode.Desigur nu are legaTUra cu animeurile.
deci:
AVa-10

sig-9 -mai trebuia lucrat la el
Melyeter
ava: Nu ai ...
sig: e interesant, imi plac culorile. E destul de bine lucrat, textul bine pozitionat . Cat despre userbar <333 Imi place ideea cu MCDonalds ... daca tot am pomenit de el mi se face pofta ^^" Nota 10
Arya
av: dragut, fara prea multe efecte...mi se pare mie sau acele cercuri, bule (ce or fi >.<") ies din gura personajului? O_o...amuzant, cel putin mie asa imi pare....10
sig:culorile par putin sterse, cred ca ar fi mers putin contrast, dar putin

....9