Darkspine Sonic
Avatar: 9/10 [the fire effects are also pretty cool, but the rendered character not so much - i'm actually prefering Knuckles XD]
Signature: Scuze, nu iti pot da o nota. Te rog ca data viitoare sa incarci sig-ul pe alt serviciu, precum Imageshack. Mai nou cei de la Photobucket opresc fotografiile cand depasesc limita traficului lunar si te obliga sa cumperi un Cont Plus. o_O Am mai vazut asta la multa lume.
WhiteSnake
Avatar: Observ ca iti place si tie Digimon Savers 10/10
Sig:: putea fi mai bun, ma refer la cea cu akatsuki 7/10
Darkspine Sonic:
Ava:Sonic intunecat-ul foarte "rau" daca pot spune asa imi place anime-ul Sonic X si iti dau nota 10.
Sing:Am mai vazut semnatura ce pot sa zic la fel ca si data trecuta imi place foarte mult cum a fost creat(vad ca te descurci) si imi place textul deci nota 10.
Lord Alucard
Av.: Pai..e cam simplu si nu prea imi place. Personajul e cam ciudat

? iti dau un ...7
Sig.: Imi plac culorile. Acelasi personaj..nu? Un pic mai interesant de data asta

iti dau un 9

Cryzy
Avatar: ... nush ... e prea mult albastru ...

iti dau un 8
Sig: tot e prea mult albastru

... dar fie ... >.> un 9 ...

avatar-5(mi se pare prea simplu)
sing.-10 il merita chiar daca nu sunt fan yaoi e realizata misto
Da cam complicata semnatura ta

pt poezie 9 iar pt faza a 2 I love anime -- iti dau nota 10

...
iar pt avatar 10 e super .. mai ales ca e .gif
Games Master, notele date de tine user-ului de mai sus sunt mai mult decat ireale. Si prin asta, ma refer la sig-ul care lipseste [tin deasemenea sa iti spun ca un sig consta intr-o imagine de forma unul minibanner, ci nu un text]. Inteleg sa fim draguti, dar haide totusi sa vedem si cealalta parte a paharului... XD
Asa, sa lasam parerile celorlalti si sa trecem direct la calificative...
Tinand cont ca avatarul ii "imprumutat" si ai scris peste el "Blue Flame", iti dau 8. Si asta pt ca am fost si sunt fan inrait al CN si al animatiei americane.
Cat despre semnatura, ce sa spun... e cam de nota 7 [nota care e destul de umflata la randul ei]. Destul de simpla, nu am vazut efecte absolut deloc...
Peste toate, iti dau un mic sfat util: go and learn Photoshop bro!! xD
Stiu, e de-a dreptul stresant si enervant, dar vei vedea in final ca timpul pierdut in aruncarea ochilor peste zeci de tutoriale s-a meritat pe deplin.
WhiteSnake
Avatar: Pentru mine este prea simplu.Imi plac doar culoriile,insa restul m-i se pare cam banal.Iar faptul ca poza se misca(mai exact gura fetei)m-i se pare cam enervant.8/10
Semnatura:Imi place deoarece este mai incarcata(adica este mai multe elemente).Imi plac culoriile chiar daca sunt sau par mai pale.dor efectele,si modul in care ai scris textul.10/10
Tin sa spun ca setul meu este facut de Autum,si m-i se pare corect sa mentionez asta.
Sadic_Soul
Avatarul~mie una imi place foarte mult,culoarea rosie dandu-i efect stilistic pe fondul intunecat,nimic de comentat,nota 10/10
Semnatura~din nou,acelash lucru despre lumia rosie,textul este ok ,sincer nu am nimic de comentat , pentru ca personal,imi place --> 10/10
Nu are rost sa zic ca se potrivesc intre ele ,pt k tocmai ai zis ca sunt set,dar se potrivesc foarte bine si cu numele .