Sadic_Soul...
Avatar > Ok...deci ador avatarul tau,este foarte frumos! Nota 10!
Sig > Cat despre semnatura

culorile imi plac foarte mult, insa nu se intelege prea bine ce e in imagine... Nota 9, 50
dia_love_yuki_eiri
Avi: Destul de dragut, nu sunt obsedata de Gackt, dar imi place, ce ma enerveaza e dimensiunea acestuia. Primeai 10 pt. ca e simplu si culorile sunt calde, dar asa primesti 9.50.
Sig: Hehehehe asa mai vb

! Imi plac mult sig`urile sunt si gif si imagtinile sunt foarte sugestive :blush: 10/10
<< 5 pt. primu`+5 pt al2-lea=10
>>
P.S.:Mi-am luat din nou Photoshop`ul asa ca sign`ul si avi`ul le-am facut azi dimineata :blush:
D.Dolly
avi-simplu si la obiect.Imi place fata personajului,pare atat de plictisita Xd Totusi nu prea se intelege textul cu toate ca se potriveste de minune avatarului.Ar fi trebuit sa incadrezi altfel personajul astfel incat sa incapa si textul "love" Xd Dar iti dau 10 n.n
sig-it's bluuue,my love *.* Este foarte simplu dar foarte dragutz.Nu cred ca ii lipseste nimic.Faptul ca nu are text lasa privitorul sa-si imagineze el singur care-i ideea n.n Asa ca ii dau 10 .Oh si textul de sub semnatura e criminal dar n-as vrea sa-i dau o nota ptr ca nu se potriveste deloc cu imaginea asa ca prefer sa nu o fac,totusi e f amuzant XD
Ava: nice, culorarea mea preferata...albastru. Nuanta frumoasa si o fata dreguta pe acolo... itidau 10
Sig: la fel.

10..
Medie: 10, frumoas lucratMyu

Anyoka: Mwhahahaha

Av:Vad cumva Gackt?

yeap, vad, privirea nu ma inseala

e super avul(normal) 10+
Sign:WAAAAHHH Vad Gackt, gravi si DN :8: Viata mea : Yaoi si Gackt

Desi Gravi e shonen, insa e unul din animeurile mele preferate. So 10
╚»♥♣by Kaname ♣♥
Oky..let's see:
Avi: eto...siner, Magnum-Man nu e tocmai genul Magnum-prouud, soo...sa zicem ca-i dau 10, pentru ca e Gackt.
Sig1:frumos, aici n-am ce zice, 10
Sig2: etto... nu-mi place Gackt ala pus in centrul atentiei pentru ca e neclar, cel clar trebuie pus in fata si cel neclar in spate..sltfel..nush, eu ii dau 9.
Eh, scz pentru note, dar sa stii, Gackt e tot de nota 10++++

hmmm ...
Anyoka ...

->9
Sig: e ciudata combinatie ... Gravi

cu DN?

.... dar e fain 10

... pt ca imi placeee muuullltttt GRAVI
<<ciudata combinatie de Gravi si DN la tn ... dar yo DN cu YAOI ... LOLZ!

>>

deci imi plac culorile si textul ii dragut ..

10
sign: nush fix la ce ar trebui sa dau nota dar o sa ma straduiesc...

Deci eu nu sunt fana yaoi ... dar totusi... semnatura ii draguta ma refer la gif-uri..
da cel mia mult din toata semnatura ta imi place textu "I am the new GOD of the new world ..." etc..... deci ii super fain

nota 9..

white_x:

... hai sa zicem 9
Sig: imi place la nebunie

mai ales poza 10

Ayame / Aya_chan
SIG: XD epic 9/10