Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Darkspine Sonic...
Avatar: 8,50 Imi plac culorile, insa nu imi dau seama prea bine ce e in imagine
Semnatura: 9,50 Imi plac foarte mult culorile, felul in care sunt asortate, e chiar foarte reusita
Parerea mea este aceiasi ca data trecuta:
Dia_love_yuki_eiri
Avatar>Oh...gackt again?Da..pai e destul de dragut,insa mi se pare ca e cam luminos.Whateva'...9,50.
Sign>wow..la care dintre ele sa dau?Pai ambele sunt "in miscare"(ce imi place sa le spun asa)dar se schimba cam repede...si nu prea apuc sa imi dau seama.9
love_yuki_eiri
Avatar: Ohh Grimjow (nu cred ca am spus bine) 8/10 noghin special
Sig: interesant dar e prea intunecat, renderul lui Grimjow este prea dark 8/10
Darkspine Sonic

Avi: Din pacate e cam ingramadit si nu inteleg prea multe. Iar faptul ca ochii sunt albi face totul si mai greu de descifrat. 8.5
Sig: 1st one:Nothing to comment about it , but not kinda my type. 9
Second one: Same here. 9
Komorebi
Ce set interesant...
Imi place personajul , imi plac ochii lui foarte mult (cu cat ii da 65 ). Scrisul de la avatar este oribil de stresant si in rest nu prea mai am ce comenta...
La semnatura , la fel , scrisul este groaznic , nu se potriveste deloc cu imaginea si nu se intelege deloc !!!
Nota.....hm....8.50
Tornado
AVatar...|... ce imagine,e draguta dar ce e cu rosul ala acolo?carca e aruncat cu galeata...nu ii vad rostul 22
Mi-ar fi placut sa aiba si un text sau ...un border diferit...
Nota:8

Sentatura:Ce e cu pata aia rosie? ce text O.O dragut...Nu vad prea multe chesti in sig e cumva plictisitor ^_^.dar interesant
chibi dragut
Nota :9
4
io km imi puna avatar?20(((((((nuj!help,da poate o sa incerc sau sa caut sa pun avatar cel mai mijto avatar de aici este a lui melyeter si al lui komoyebi 4 arigatou gozaimas pt cei kre vor sa am ajute

Sloth edit: la acest topic iti spui parerea despre setul celor dinaintea ta. Esti total off-topic. Te rog sa modifici postul. Iar pt intrebarea ta, iti voi trimiteun PM si o sa-ti explic. Dar modifica...
Well sa vedem n_n Misa-chanu
Avatar : e atat de minutat, grozav, frumos, genial si invizibil .-.

Semnatura : ai avut dreptate z.z e putin cam mare, desi imaginea aia e chiar draguta, in rest mai vad un avatar... care e destul de reusit, imi plac culorile n_n. Si un render care nu e foarte bine decupat z.z' well uhm sa zicem 8 / 10 cu indulgenta ~.~ gomene
Shin'chan

Avatar : Gackt >__> well ,culorile imi plac dar doar atat 001_tongue textul ala e mic si nu inteleg ce vrea sa fie O_O ... so pt ava => 8,50/10

Signature : well ... Gackt rasturnat 21 dar imi place atat textul de pe sig cat si cel de dupa sig ^^ iar culorile sunt nice so here 10/10
Well Dark
imi place mult.Personajul este super dragut,imi place expresia fetei(scarry).Presupun ca in spatele lui este o pata de sange,well i like it.10/10

Sig:Imi plac culoriile,[putin sterse,dar se potrivesc de minune.Fate este hot,desi pare mai inocenta(expresia fetei,coditele).Un set foarte reusit.10/10
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
URL de referinta