Darkspine Sonic...
Avatar: 8,50 Imi plac culorile, insa nu imi dau seama prea bine ce e in imagine
Semnatura: 9,50 Imi plac foarte mult culorile, felul in care sunt asortate, e chiar foarte reusita
Parerea mea este aceiasi ca data trecuta:
Dia_love_yuki_eiri
Avatar>Oh...gackt again?Da..pai e destul de dragut,insa mi se pare ca e cam luminos.Whateva'...9,50.
Sign>wow..la care dintre ele sa dau?Pai ambele sunt "in miscare"(ce imi place sa le spun asa)dar se schimba cam repede...si nu prea apuc sa imi dau seama.9
love_yuki_eiri
Avatar: Ohh Grimjow (nu cred ca am spus bine) 8/10 noghin special
Sig: interesant dar e prea intunecat, renderul lui Grimjow este prea dark 8/10
Darkspine Sonic
Avi: Din pacate e cam ingramadit si nu inteleg prea multe. Iar faptul ca ochii sunt albi face totul si mai greu de descifrat. 8.5
Sig: 1st one:Nothing to comment about it , but not kinda my type. 9
Second one: Same here. 9
Komorebi
Ce set interesant...
Imi place personajul , imi plac ochii lui foarte mult (cu cat ii da

). Scrisul de la avatar este oribil de stresant si in rest nu prea mai am ce comenta...
La semnatura , la fel , scrisul este groaznic , nu se potriveste deloc cu imaginea si nu se intelege deloc !!!
Nota.....hm....8.50
Tornado

|... ce imagine,e draguta dar ce e cu rosul ala acolo?carca e aruncat cu galeata...nu ii vad rostul

Mi-ar fi placut sa aiba si un text sau ...un border diferit...
Nota:8
Sentatura:Ce e cu pata aia rosie? ce text O.O dragut...Nu vad prea multe chesti in sig e cumva plictisitor ^_^.dar interesant
chibi dragut
Nota :9

io km imi puna avatar?

(((((((nuj!help,da poate o sa incerc sau sa caut sa pun avatar cel mai mijto avatar de aici este a lui melyeter si al lui komoyebi

arigatou gozaimas pt cei kre vor sa am ajute
Sloth edit: la acest topic iti spui parerea despre setul celor dinaintea ta. Esti total off-topic. Te rog sa modifici postul. Iar pt intrebarea ta, iti voi trimiteun PM si o sa-ti explic. Dar modifica...
Well sa vedem n_n Misa-chanu
Avatar : e atat de minutat, grozav, frumos, genial si invizibil .-.
Semnatura : ai avut dreptate z.z e putin cam mare, desi imaginea aia e chiar draguta, in rest mai vad un avatar... care e destul de reusit, imi plac culorile n_n. Si un render care nu e foarte bine decupat z.z' well uhm sa zicem 8 / 10 cu indulgenta ~.~ gomene
Shin'chan
Avatar : Gackt >__> well ,culorile imi plac dar doar atat

textul ala e mic si nu inteleg ce vrea sa fie O_O ... so pt ava =>
8,50/10
Signature : well ... Gackt rasturnat

dar imi place atat textul de pe sig cat si cel de dupa sig ^^ iar culorile sunt nice so here
10/10
Well Dark

.
imi place mult.Personajul este super dragut,imi place expresia fetei(scarry).Presupun ca in spatele lui este o pata de sange,well i like it.10/10
Sig:Imi plac culoriile,[putin sterse,dar se potrivesc de minune.Fate este hot,desi pare mai inocenta(expresia fetei,coditele).Un set foarte reusit.10/10