Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
SKiT

Avatar: Lol Objection!!! ador jocul ala 10/10
Sig: 1st - Cloud nice effect shading-ul e la fel de super, dar mana parca ar fi taiata and that's not cool 8/10
2nd - Imi place tot la el, efect ,render ,tot, imi aduce aminte de jocul Jet Grind Radio 10/10
DSS

Ti`am mai zis ca`mi place semnatura aia love is in the air imi plac mult culoarile folosite..adica...dark and dark blue..oh come on..za best!

Si avatarul este frumosuel..imi plac ochii love is in the air Dar mi se pare mie sau nu are border ?:-\
Oricum,10/10
Amy
Avatar>Da...destul de interesant:.Un ananas criminal21"Paru" este tare...9,50.Nush de ce...dar ma amuza21
Sign>No comment..Be Baka!.Ce fete de prostuti au21.Foarte..colorat...9,80 cred ca e bine.
Funny set!
love_yuki_eiri
ok, first things first i hate naruto so don't hate me for that k
Avatar: sasuke god how i hate that emo freak, dar imi place ca e gif 8/10
Sig: Another Emo from naruto *sigh* dar efectele sunt bune 8/10
Cayenne
so sweet...the av and the sig8 like them vrry much..10
cristal356,hmmm...predomina rosul...nush...e misto...cam prea rosu ptr gustul meu so 9/10
Ah si poat ear fi mers alt font ^^
In schimb imi place avatarul 71
Moody.....awww luv your avi love is in the air....hmmm pt.avi iei un 10+ hmmm si pt sig.....hmmm imi place si signul aja k 10.
In concluzie 10/10
Ohhh Geez....super avatar....love is in the air
21 Mdea....snt crazy nu ma bagatzi in seama4!
Kyandee..hmm//

avi: nice..nu imi place dunga aia alba de sus..si se misca..9/10

siggy: nice one too..numai ca parca ma deranjeaza culorea la ochi..9/10

4
Milinitza
Avatar>Destul de dragut..imi place mesajul..si cele doua maini care nu vor sa isi dea drumul..9,50.
Sign>Cel cu angel of Love mi se pare foarte simaptic...si poza e la fel de draguta.As fi dat 10 daca ar fi fost doar cel cu Angel.Insa asa..9,50.
love_yuki_eiri
ok, first things first i hate naruto so don't hate me for that k
Avatar: sasuke god how i hate that emo freak, dar imi place ca e gif 8/10
Sig: Another Emo from naruto *sigh* dar efectele sunt bune 8/10
same as before
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URL de referinta