blueobelix...
av: armmm...imi place ca e funny da nu prea imi place culoarea : nota 9
sig: clara , nu prea e dar imi plac culorile si personajul...: nota 7.50
edit: avand in vedere ca tocmai tzi-ai schimbat sig-ul desi nu il vazusem pe cel nou....acesta imi place mai mult si este mult mai clar ^_^...nota 9
Ponky....
av: like'it :>..... i love green eyes

:X
sig: la fel
nu dao note k nushtiu

Ponky
Avatar>pai...este cam mare,dar nu voi tine cont de asta.Este un decupaj din semnatura(presupun),insa mie imi place.Iar "P' reprezinta initiala nick-ului tau.Dragut.9,50
Sign>9,50.Daca nu era "patrata",cu siguranta nota mea era 10.Si cea ce e scris cu roz,este foarte frumos.Hai ca dau un 9,80.
love_yuki_eiri...
Avatar > 9,99 . Imi place foarte mult faptul ca e cu albastru (albastrul e culoarea mea preferata) si imi place foarte mult ca este "miscator" doar intr-un colt.
Semnatura > 9,76 . Imi place ca fondul este mai "intunecat" (ca sa zic asa...) se potriveste cu personalitatea lui Sasuke, si imi place cum este asezat Sasuke in sign,adica doar in partea stanga.
So...avatar > 9,99
sign> 9,76
dia_love_yuki_eiri ( Desi nu-l cunosc pe tip, iti voi da nota doar pe grafica)
av - 9.50 (nu prea am ce comenta)
sigurile - 9 ... ambele fiind GIF sunt low-quality si da oarecum o impresie ca e 'pixelat'
SKiT
Avi: lol funny but nu prea impresionant.. 9
Smny: pe prima 10

kawaii il ador pe tipul ala, e dark, e clara..
a doua e putin cam prea colorata but za bg is so cool (teach me how to do that) 9 90
So total la sig 9 95
shiroi_kitsune...

nu prea am ce comenta

Nopta 9,40
Semnatura > Destul de faina, mai ales ca ii si ochiul acela in coltul de sus din stanga, si fondul este frumos, iar scrisul bine incadrat...So...Nota 9,80
So... pentru avatar > 9,40
pentru semnatura > 9,80
AV & SIG (pt k nu e prea mare diferenta) - Desi nu sunt fan...habar n'am cine e defapt

tre sa recunosc k arata binisor tipu

puteai sa mai lucrezi putin la ele so...notele mele: AV-9,50 ~ SIG-9,70
Bubbles
Avatar>9,90...de ce?Trebuie sa recunosc faptul ca ma enerveaza tipa(am stat sa ma gandesc daca e fata sau baiat)
Sign>10...no comment!Zero e absolut...divin..magnific...nu mai gasesc cuvinte!Ii iubesc tatuajul!
love_yuki_eiri (nu-l suport pe Sasuke dar nu voi da nota pe asta

)
av - 9 ... interesanta ideea
sig - 8.50 ... lui Sasuke ii mergea o culoare care sa se potriveasca cu fundalul