10 pt sign ii sooper acolo e si numele tau e albastru cum imi place mie...e fain si se potriveste si cu ou ala...
8.50 pt av deoarece nu prea vad ce sens are mascota ai a acolo nik nu stiu ce ii, mata sau ce? deci prin rotunjire 9.
deci : sing 10
av 9
Sandra
Avatar>9.De ce?Nu este foarte clar..si in plus Gackt(cred ca el e)...nu prea imi dau seama in ce directie priveste
Sign>Da...destul de draguta.Ma rog..nu sunt mare fana tipului,dar aici notez semnatura,nu baiatul din ea.Scrisu ala...nu prea il inteleg.9,50.App...e dat cu ruj?
Lye:
ava:un gif cam...ciudat.Nu merita sa fie gif doar pentru spasmul ala dar cred ca si ploua(nu vad prea bine)
Sasuke&naruto interesanta alegere.
voi da un 8 pentru ca nu ma incanta gif.
sig

rea plin.pur si simplu nu imi dau seama ce este acolo.cand am incercat sa iau pe bucati pur si simplu ma dor ochi de la el.sasuke&naruto singurul lucru pe care il pot descoperi acolo.
ideea a fost buna recunoasc si merita un 9 dar daca ar fi fost umpic mai putine lucruri ar fi fost 10

medie:8,5
So... Misa it's your turn xD
^_^
Avatar : [muhahhaa eu am fost prima cu set cu happy b-day

]

....soo...o vulpita seamana cu zupy :] <33 Nuanta aia de rosu/portocaliu ...da bla bla bla <3 imi place normal...hei a implanit un an dragutul de el

....a trecut deja un an? XD...peste 3 ani il ducem la gradinita nu? :] oo trebuie sa dau nota?..pai...9..eh hai ca e cu zup 10

*gives hug*
Signatureee: primul adica cel cu fata anime xD [poate e chiar un personaj

...xD anyway]e dragut..parca e facut de cineva la comenzi..nu? :]...wha chiar imi place...am si eu fontul ala..> < dar nu il folosesc fiindca mereu am impresia ca nu se vede calumea xD dar aici vad ca se intelege si arata chiar dragut <333..hmm 10 ^_^
Sig: Iarasi zupy ^_^...
"sa cresti mare si sanatos"

<33 ce dragut e textu...hmm "sa cresti mare si frumos..sa" stiu..urarule astea <33 da sa creasca mare si sanatos [fara virusi

sau fara alte probleme tehnice]...hmm anyway..vulpita aia ^_^...mascota zupuluii...the little zup we love <3...roosuu/portocaliu sau ce o fi...pe bg c4d-uri? xD? e dragut 9 xD..bine stiu ca e cu zupy cum sa nu dau 10? > <..deci ramane 10 *gives hug*
EDIT: de ce mi se micsoreaza fontul? ^_^"
off: dunno,asa mi se intampla si mie n.n'
on: darky_waky_swaky_anime

joking
Avatar:yayy ce fericit arata avatar-ul

o dedicatie pt zupy hah? ^_^ scrisul parca e de ciocolata ^_^_^_^_^''''''''
10
Sign:2 vulpi? hihihi vad dublu *ok,nu vad,am dau un refresh la vedere*
arata foarte sweet 10 too *asta include si bonusul de sign de mai jos*
Queen of Peace...
Imi place avatarul tau.Imi place pozitia fetei de acolo si ce fain ii sta cu paru ravasit si asa inocenta pare...
Nota 10
Iar semnatura imi place si mai mult.Ador imaginea.Asa cool ii cum doarme si in jurul ei sunt petale...
Nota 10
So...atat pentru avatar, cat si pentru sign, ai de la mine nota 10

Dia_love_yuki_eiri
Avatar>Oh...gackt again?Da..pai e destul de dragut,insa mi se pare ca e cam luminos.Whateva'...9,50.
Sign>wow..la care dintre ele sa dau?Pai ambele sunt "in miscare"(ce imi place sa le spun asa

)dar se schimba cam repede...si nu prea apuc sa imi dau seama.9
av > imi place mai ales ca is asa ochii sakurei de aproape imi place si e asa in miscare e fain ai 10
sign...>si sign-u e fain desi nu ar strica deloc daca sasuke si sakura si-ar intoarce fata catre noi(sau li rusine?)glumeam...oricum nu e vina ta deci iti dau...>...9.99...adik 10!!!
SaNdRa...

cam luminos... (stiu ca nu sunt in masura ca sa zic asta

) insa eu imi dau seama foarte bine cine e in avatar,asa ca nu e problema

Nota 10
Semnatura > foarte frumoasa :8: :8: :8: :8: Nota 10
So...atat pentru avatar, cat si pentru semnatura ai de la mine Nota 10 (si normal,din moment ce in av si in sign ii my love :8: )
Umm... ava 6 damn nu imi place deloc nici culoarea nici persoana

sorry
7 la fel si ca la avatar ...