Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Blue Obelix..

av- faina pisicuta...dupa privire e putin sonata 001_tongue 9/10 pentru ca nu vad efecte sau alte elemente >.<

sig - ei bine... am dat ceva refresh'uri si ti-am observat o parte din "galerie" asa ca voi comenta in ansamblu si voi nota general 001_tongue
Majoritatea sunt faine,au efecte si tot restul 001_tongue
Cea cu Sasuke e preferata mea, imi place ca ai efecte,fundalul e oarecum lucrat.. textul are unfont dragut..
Sig'ul cu (,) Kakashi are o lungime cam mare pentru inaltime...personajul fiind putin "stalcit" 001_tongue
La restul nu prea am ce comenta..efecte faine..texte la fel..001_tongue 10/10

av & sig - 9/10 001_tongue pentru ca nu au legatura
av > e fain se potriveste ci sign-u, dar puteai si u sa pui personaju ala in alta ipostaza...
sign > e sooper imi place arata sooper tare bravo

av nota 9.90
sign nota 10
sandra:
ava001_tongueare putintel lucrat pacat ca nu e anime avatar.Ar fi aratat mult mai bine
Daca ala e gackt pot zice ca nu prea ii sta bine asa blond oricum daca nu o iau personal pe avatar iti dau 10.
Daca o iau personal un 9.

sig:Gackt cam ciufulit.Efecte 10% e doar un spryat acolo si vad niste margele dar nu vad legatura lor in sig.
Textul e cam vag.Nu prea inteleg ce scrie.
In rest e bine ca se potrivesc culorile.
Sig 9.
avatar: nu gasesti multe avatare care sa aiba umarul in locul fetei 24, deci, destul de original 39 ... plus ca se potriveste contrastul alb & rosu.. 10
signature: ai ales renderul potrivit.. din nou, se potriveste alb vs. rosu.. atata doar ca nu prea inteleg ce scrie.. adica nu inteleg deloc ce scrie... 9.50 Smile
10 ava n_n so cute and positive
10 signature.. so cute that text 71
media 10
blueobelix
av - LMAO nice 21 ... 10
sig - Mergea un altfel de albastru acolo... 9
avatar: verry funny 24.. jut funny Smile ... 10 ^__^
sig1: 39... prea blue.. destul de simplut... 9
sig2: tare xD, chiar daca e tot simplu, de data asta se potriveste 001_tongue.. ten ten ^__^
Ava.. O_O 8 damn nu prea imi place
signature 10 refresh tha signature ^_~
Nu uitati ca am mai multe semnaturi dak dati refresh
obelix:
avatar-foarte haios matzul ala sau ce e care rade-dar cred k are un soarece in labe pe care se pregateste sa-l manance(poor thing cry)
semnatura- foarte "chilidish":))...chiar dragutza...never stop of beeing a child :5:
note:avatar-10
sign-10
desi nu prea se potrivesc av-ul cu sign-ul 106
(now my turn42)
bye
Umm 43 9 ava si sig
sunt la fel n_n si ... se misca prea repede de la una la alta
insa e cute... nu editata in photoshop da merge :]
9 cum iti spuneam
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URL de referinta