Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
love_yuki_eiri

Avatar - really nice,imi place foarte mult animatia ... textul de pe avatar se potriveste de minune cu ea,imi plac culorile,felul cum se vede luna in spate ... borderul albastru [una dintre culorile mele preferate xD] asa ca 10 .
Sig- cel mai mult la sig`ul asta imi place privirea lui Yuki ... e asa de amuzant,dimensiuni foarte bune pentru un sig,Shuichi pare asa de fericit cu chestia aia pe cap ... pe cap Yuki ,anyway 10
Agito

Avatar>foarte vesel.imi place privirea baietelului(cred k e baiat...dak am dat-o in bara..GOMENE)...si animalutu...k nu imi dau seama ce e..orikm>10!

Sign>Imi place ca e cu mult roz...culoarea mea preferata!!Orikm..10!

Kyo

poanta'i urmatoarea.... schimba perechea de avi/sig, si dau note. nu vreau sa te mai jignesc, adik sa jignesc acel anime...
offtopic---

Quote:
dak tipu ala e Naruto(sper...)OMG!Dek e super kawaii...totusi...mi se pare ca a cam exagerat cu pirce-urile....dar orikm...10!!

love_yuki_eiri ,ala nu-i naruto , este seful akatsuki ^^ (damn reviews! )

avatar > OMG! can't see the avatar (refresh de 6 ori dar nu apare... )concluzie: nu ai avatar si nu am la ce sa dau nota T.T

semnatura > 1. Nice quote... nuj de unde mi se pare cunoscut dar l-am mai auzit pe undeva . Hey ,lumea-i mare !
2. Imaginea e ...prea... albicioasa.... Dragonul e ok ,e fioros ,e super ,dar cam greu sa il vezi prin ''ceata'' aia . Putin neclar ,dar combinatia aia de verde pastel cu alb e frumoasa ^^ imi place

Nota: 9

Sign>Aceiasi nota...kawaii...9,5!
Avatar- 9,5 nu pentru ca mi-a placea prea tare Gravitation ci pentru ca scrie pe el moonlight si mie cuvantul acesta imi place ffff moolt 001_tongue
Signature- e foarte reusita , cel putin 11
Avatar:9.50,ar fi mers un pic mai bine incadrata imaginea in el...
Semntura:9...ptr mine e muult prea roz T.T Si ar fi mers sa folosesti mai multe brushuri ptr fundal ptr ca e prea simplu...
Ayumi-chan..

Sa vedem.. Destul de dragute pozele de la avatar si semnatura, desi nu prea ma dau in vant dupa culoarea galbena.. Tipa e cute.. Ambele poze sunt reusite, mai ales mesajul..!! La ambele iti dau 8.50
E aceeasii poza si la av si la sig. E o cantareata la vioara. Faptul ca este alb-nnegru poza denota ca tie iti plac pozele alb-negru mai mult decat cele color si iti place vioaa. Poate chiar esti la o clasa de muzica. Am ghicit? Oricum mie nu imi place muzica simfonica dar vrba aceea, "gusturile nu se discuta" Sa iti dau 9 sau 10? Hai sa iti dau 10 Smile
Bloom
Avatar>imi place foate mult....ador floricele de akl001_tongue:P...10
Sign>nu ai
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URL de referinta