Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
lye
ava:1000000000000 il iubest pe tipul asta.e atat de rece cum nici ciocolara nu poate fi
sig:un 9,7 ma enerveaza partea neagra din staNGA lui MELLO.
Misa Amane
Avatar>9,7...este destul de dragut insa culorile sunt inchise.
sign>10...este atat de tare.Nu am nici-un comentariu la adresa semnaturii..imi place!
lye...awww...CHOCOLATE!!Gimme Chocolate! 21 Of vai..Mello..
Avataru`:Lol..ce moaca are...mdea..super 10
Sig`ul:Mwhahah..Mello Wants More Choco! 21 10
av: imi place paru... 8:X8:X8 ii super... 10
sign: super textu...8:X8:X8:X si culorile is foarte bine puse 10
Black
Avatar>Doamne...My sweet Gaara!Privirea lui este atat de blanda....10 fara nici-un comentariu.nici nu as avea ce sa spun.
sign>again...my sweet Gaara!Insa parca in stanga jos scrie "Aikad".Ma rog..asta nu conteaza.10
^, scria in stanga, jos, "Aikad" pt ca mi-am pus semnatura pe sig atunci cand am facut-o 71 Dar n-a furat-o pt ca pt ea am facut-o.

Revenind la subiect.
love_yuki_eiri
Avatar: nu stiu de ce, dar de la un timp au inceput sa ma enerveze cateva gif-uri pentru ca se misca mult prea repede ... In orice caz, nu prea sunt fana Mello, dar expresia cu care se incheie gif-ul e de milioane. Nota mea-i 9.70 - am scazut din ea pentru ca era prea rapid.

Signature: e putin cam ... gol. Bg-ul nu-i cine stie ce - un brush in patratele peste o alta imagine a lui Mello ... Hm, imi place totusi ca e facut logo-ul de la Death Note. Nota mea-i 9.

Pt cine imi va comenta setul ...
La avatar am facut un mic rip, deci daca va place mult sa stiti sa nu ma laudati pe mine-n special pt brushuri/ efecte ca nu eu l-am facut.
aikad :
ava: 4 l-am mai vazut la un baiat pe al forum anime 4
imi place expresia tipului din ava in rest culorile nu ma prea
9,8

sig:cam gol...si acolo unde e depasit conturul la barbie e intentionat?
as da un 9,7 pentru ca imi place foarte mult tipul adica expresia fetei lui.
Melisa ^^

I like it, si e frumos si border-ul -> 9.8 [uh, ca sa-ti fac in ciuda 24]
Semnatura: Roses 21
Sa-ti zic drept, arata chiar ciudat O.o poate asta ii este farmecul 106 -> 9.8 >001_tongue Tongue

Me ... Vreau la ambele semnaturi si ambele av-uri 108
Dau rep 24
Yulobo...
Avatar>destul de dragut..insa pot sa spun ca ma enerveaza putin faptul ca nu e colorat...9,50
Sign>Aceiasi parere ca la sig..numai ca acesta chiar imi place.Toate cele patru imagini sunt frumoase.9,90
Ummm lets see... 8.90 ava pt ca ma enerveaza albu ala n_n
si sig un 9 .. pt ca.. nu pot spune ca e are GFX prea reusit..
PS: sa vad cum imi votati mie sigul avand in vedere ca sunt mai multe cand dai refresh 71
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
URL de referinta