04-25-2008, 01:04 AM
05-03-2008, 08:00 PM
av...: ii fain ... dar totusi nu ma atrage prea mult... nush dc... cel putin mie nu mi-ar placea sa imi pun av-ul tau ... dar totusi imi place....9.99
sign: super fain.. il ador....
:X
10
sign: super fain.. il ador....
1005-04-2008, 09:31 PM
black:
ava:nu imi dau seama ce scrie pe el iar rosul acela e prea .... visiniu .nu prea merge .nu pot da decat 8
sig:super.este reusit desi fluturele acela nu se potriveste ...textul schimba totul .imi place si cred ca nu pot da decat 10
ava:nu imi dau seama ce scrie pe el iar rosul acela e prea .... visiniu .nu prea merge .nu pot da decat 8
sig:super.este reusit desi fluturele acela nu se potriveste ...textul schimba totul .imi place si cred ca nu pot da decat 10
05-05-2008, 03:35 PM
Misa Amane...
Avatar>doamne...cat de dulce poate sa fie Gaara.Mie imi pasa de el!10 dara nici-un comentariu.
Sign>Again...e un dulce atunci cand plange.Dragutu de el.10
Avatar>doamne...cat de dulce poate sa fie Gaara.Mie imi pasa de el!10 dara nici-un comentariu.
Sign>Again...e un dulce atunci cand plange.Dragutu de el.10
05-07-2008, 10:48 AM
love_yuki_eiri
Avatar: am si eu imaginea aceea in calculator ... si vad ca i-ai pus doar un border >.> ... Pacat ca nu-i in forma de demon, caci asa ii dadeam un 10. In schimb, imi place expresia lui ^^ Ii sta mai bine asa, decat zambaret. 9.70
Sig: mda, verdele, caracteristic lui Suuichi, dar care nu i se potriveste deloc lui Youko. In orice caz, merita un 10 pentru efecte, desi personajul in forma sa umana nu ma mai prea intereseaza ... 9.80
Avatar: am si eu imaginea aceea in calculator ... si vad ca i-ai pus doar un border >.> ... Pacat ca nu-i in forma de demon, caci asa ii dadeam un 10. In schimb, imi place expresia lui ^^ Ii sta mai bine asa, decat zambaret. 9.70
Sig: mda, verdele, caracteristic lui Suuichi, dar care nu i se potriveste deloc lui Youko. In orice caz, merita un 10 pentru efecte, desi personajul in forma sa umana nu ma mai prea intereseaza ... 9.80
05-07-2008, 01:34 PM
Aikad:
ava:imi place ,pare a fi L din death note dar albastrul nu se prea potriveste cu personajul iar textul na...un 9,1
sig:e reusit si nu prea am ce comenta.imi place foarte mult mai ales chipul tipului
10
sig/ava: pacat ca nu se potrivesc intre ele as. da un 9,5
ava:imi place ,pare a fi L din death note dar albastrul nu se prea potriveste cu personajul iar textul na...un 9,1
sig:e reusit si nu prea am ce comenta.imi place foarte mult mai ales chipul tipului
10sig/ava: pacat ca nu se potrivesc intre ele as. da un 9,5
05-07-2008, 06:52 PM
Misa Amane
av: imi place
deci 10
sig: la fel imi place
10
av: imi place
deci 10sig: la fel imi place
1005-08-2008, 12:16 AM
saya_denny
Ava: Banuiesc ca e Diva nu?Anyway ava-ul e cam simplu dar destul de dragut^^Nota 9.As fi dat 10 dar nu e tocmai pe gustul meu.
Sig: Mie nu imi arata nimic...cine stie poate o inebunit net-ul meu >.< Deci nu am pe da nota.
Ava: Banuiesc ca e Diva nu?Anyway ava-ul e cam simplu dar destul de dragut^^Nota 9.As fi dat 10 dar nu e tocmai pe gustul meu.

Sig: Mie nu imi arata nimic...cine stie poate o inebunit net-ul meu >.< Deci nu am pe da nota.
05-08-2008, 10:37 AM
Yumi Emi
av - e fain, e ceva ce lipseste,nu stiu exact ce.. si totusi..9.80
sig - tare.. *No Air* ... *No comments* 10
av & sig - 10^^
av - e fain, e ceva ce lipseste,nu stiu exact ce.. si totusi..9.80

sig - tare.. *No Air* ... *No comments* 10

av & sig - 10^^
05-09-2008, 03:27 AM
Jigoku...
Avatar>9,50...imi place privirea rechinului
Sign>9,80...again...privirea dulce a rechinului.
Ja Ne
Avatar>9,50...imi place privirea rechinului

Sign>9,80...again...privirea dulce a rechinului.
Ja Ne