Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Amy_Yupy
vad ca av si sign sunt la set deci:
av: e sooper dragut si acel border (sau mask) alb e super stilat....ca sa nu mai vorbim de fata 10
sign: din nou: super stilar si glam....cine ti l-a facut a avut gusturi (daca ti l-ai facut u cu atat mai bn) 10
ShyLie
avatar- cam simplu...fata este draguta...blue eyes...dar nimic mai mult ...nu e cam interesant...fontul este aiurea...ar fii trebuit sa pui un stoke de 1 pxl ca sa se inteleaga...nota 8.
Sig-ul - ori nu ti-l vad eu ...ori nu ai deloc. 001_tongue
avatar: a face ... cam simplut. Oricum, asta ar fi farmecul, faptul ca nu are nimic altceva, deci 9.50
signature: se potriveste cu avatarul, nu aree fundal, e o.k. Atata doar ca e cam lunga ^^"", deci 9.50.
Zbyee!!...
reddish

Avatar:Uhm..Oarecum dragutz,dar nu prea original,avand in vedere ca cropul din imaginea originala este acelasi ca si la sign.In rest imi place.9.50/10

Sign:Cam...blur fatza personajului.Paleta cromatica este foarte frumoasa...calda si linistita.Imi place acea umbra a fetei.... din spate,si textul.Realizat foarte ingrijit.10/10

~Side note:La setul meu sa nu aud comentarii de genul..."nu se potriveste sigul cu ava`ul.." cause i don't care!
kurenai:
ava:simplu dar contine mult.imi place 21 si ma amuza.este reudit pacat ca e doar asa gri
un 9,8
sig:chiar daca nu tocmai un sig este funny acel smiley iubeste mozilla nu ix.eu iubesc IX :-* 9,9
Misa Amane
avatar - well i don't like the avatar... cam nasol pentru ca nu merg culori cu un background alb-negru intotdeauna...si aici este un caz unde nu se potriveste caracterul anime cu backgroundul...nota 9 deoarece imi place backgroundul.
signature - ca la avatar... too much colors in comparatie cu backgroundul...si aci` sunt cateva lucruri cam nasoale cum ar fi acea seringa , capul de mort si acea papusa...dar imi place fontul si backgroundul... nota 9.
Yondaime

av: tipul e nice,dar ceva cam simplut,totusi.. 9 ^^
sig: aceeasi idee a tipului nice,insa e ceva cam mare si prea simpla,totusi >.> 8.99 001_tongue
jigoku
avatar:imi place ca e alb-negru,dar nu-mi place scrisul...decat partea ca e rosu-->9
sig:2cute..iar e combinatia alb-negru[geniala,parerea mea] si imi place mesaju-->10
avatar: dat faptului k e prea mic, nu inteleg ce vrea sa transmita... ia un 7 cu tot respectu.
sig: foarte tare, imi place ca se potriveste scena din manca cu textul redat... 10.
Kyo

avatar:funny,u made my night,so 10
sig:i love dragons,imi place k e evidentiat datorita blur-ului din background 10
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
URL de referinta