Misa Amane
avatar - hmm...nu prea imi place acel efect de ploaie care sta in loc... dar iti dau 9 pentru ca il are pe unul dintre personajele mele preferate din Bleach : schiffer ulquiorra..
signature - imi place backgroundul...imi place schiffer ulquiorra , dar iarasi, nu imi place ploaia ...nu se potriveste cu backgroundul, si dupa parerea mea, nici cu ulquiorra..hmm... nota 9.90.
off topic :
aici nu e chat , ok ?
Asteptati si voi macar doua posturi sa treaca pana postati , a doua oara in acelasi topic !
on topic
Misa Amane
Ce mai set , semnatura e interesanta dar avatarul , de fapt haide sa-l comentez !
1.Alone , scrie banal , puteai macar sa se schimbe scrisul !
2.Albastrul ala nu se potriveste cu personajul .
3. Imi place anime-ul , desi nu pot intelege ce legatura are.
nota mea pentru avatar este 6-7
Semnatura
Foarte tare este aceasta semnatura .Efectele sunt unele de nota 10 .Personajul imi place , desi niciodata nu am avut timp , sa vad tot anime-ul din care face parte .Imi place cum scrie pe semnatura , de fapt semnatura dupa parerea mea da spre perfectiune.
10
ToRnAdO>>>
pt av iti dau 10 pentru ca e absolut superb + ca ador mazgaliturile aelea de la text
pt sig primesti in 9,50...imi place imaginea aleasa,din nou mazgaliturile acelea superbe,fontul si restul,dar tot ce ma zgarie pe creier,ca sa zic asa,este faptul ca se repeta poza...in rest totul e ok
awww, how cutey wootey.
nice set you have keewa ^_^
sig:10 cu felicitari ca doar e mai mare ^_^
kyo :
sig: 10 bineinteles! arata super tare si cred ca te-ai si muncit la el
avatar: 9.50 e funny dar vreau sa se curenteze maimuta

jupy
ava:nu stiu cn e tipul dar e o claritate cam scazuta a imaginii.in resc culorile imi plac (albastruu O.O) 9,9
sig

aca ar fi avut si un background ar fi fost perfect cred.dar mie imi place si fara

10
Misa Amane
Avatar: destul de dragut; brush-ul cu aripile il am si eu. Culorile sun t destul de frumoase si-mi plac, mai ales pentru ca sunt culorile mele preferate ^^. Desi nu ma prea incanta brush-urile cu stelute si cu fulgere, pe avatarul tau dau bine. 10.
Sig: un gif destul de dragut; brush-uri abstract si cateva brush-uri clasice ... Destul de frumos. 10.
Avatar:e destul de dragut..imi place cum e scris Aikad...9,80
Sign:aceiasi parere...aceiasi nota...9,80!
Ja Ne
l_y_E
AVA:simpluts.este doar un gif facut asa...simplu.dar exprima multe .cred camerita un 9,40
SIG:iarasi destul de simplu dar faza cu imaginea stersa si scrisul clar imi place desi nu da prea bine .pot da un 9,6
total ar fi un 9,5 si rotunjit e 10(la scoala)

av: deci ii super...

:X

:X

ii extraordinar... nu merita decat 10
sign: la fel de faina... "verde crud" deci ii super... 10
ja ne..