Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Kurenai
Avatar>ei bine...nu prea stiu ce sa spun.imi place ca are ochiul rosu(asta ma duce cu gandul la Sharingan..da da..obsedata)...iti dau un 9,50.
Sign>chiar imi place...asa ca iti dau nota 10.
Ja Ne
love_yuki_eiri

Avatar:Uhm...poy e doar un resize de la poza originala,si textul nu e cine stie ce....8/10

Sig: Is so biiiig!My eyes hurts....T_T....anyway....mi-e prea lene sa comentez tot ce nu imi plce...Tot ce imi place este textul...7/10
Kurenai:

AVATAR: Is that you? ^__^ I`ll give it a 9 4 Destul de draguta ideea unui astfel de avatar :
SIG: hmm.. For this one you recieve a 7. Sincera sa fiu.. nu-mi transmite nimic deosebit Smile
halibel

ava001_tongueoi ii frumos.(il vad in semnatura)dar daca nu e colorat Sad 8
sig: aici e alceva imi plac culorile si personajul iar partea acea de negru se potriveste 001_tongue 10
Misa Amane

av - e prea deprimant dupa parerea mea asa ca 8 001_tongue
sig - e bine realizat asa ca 10
asta era si chestia 001_tonguesa fie sad

tatakai
ava:o claritate cam scazuta dar banuiesc ca este acelasi tip ca si cel din sig.un 9
sig:intodeauna mi-a placut semnaturile cu sange(dunno why) iar tipul e de groaza 10
Misa,Misa...dear Misa...
Avatar>Alone...ca mine!10 fara discutii!
Sign>pe bune...sunt indragostita de privirea tipului(iar m-am indragostit)21.Verdele acela e superb...10
love_yuki_eiri

av - super animatia deci 10 001_tongue

sig - lam mai vazut si prin alta parte si nu ma prea incanta dar hai cai dau un 9 pentru e sigul tau 001_tongue 21
av: ii super fain... ii foarte mandru... imi place 8:X8:X8:X:8:X 10...
sign: deci ador chestia aia care se tot misca... 10
white angel

pentru ca sunt perechi as vrea sa le iau impreuna dar crek nu se poate asa ca:
ava:foarte reusit,culorile sunt gen gaara. imi place foarte mult.poti fi mandra 10
sig;la fel culorile se potrivesc cu gaara iar pozele sunt faine.10
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URL de referinta