Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Naomi-chan
Avatar : pai avatarul ... aici sunt mereu cel mai confuz... imi place fata ... e cam emo dar la fete ador acest stil XD ... well... dau pe el un 9.90...

Signature : Aici ai cam stricat sig-ul...nu prea imi place textul ca inteles... fata pare linistita...calma...si nicidecum "dangerous" ... and the background is kinda... booring for the girl... dar fata imi place si datorita ei iti dau un 9.50 pe sig.
Yondi....my bro' 21(fraţii pedală)

Avatar : 9.50 pentru avatar deoarece nu i se vede prea clar faţa şi acel Y nu se prea potriveşte.
Sig: nota 10...îmi place cum sunt combinate culorile şi numele e foarte bine poziţionat.

ady_x A scris:
Yondi....my bro' 21(fraţii pedală)

lol 24 Scuze ,nu m-am putut abtine 24

Deci:
av: imi place pozitia aia la Ichigo. Dar nu e decat un gif 001_tongue 9
sig:Felicitari ,irisim ^^ Culorile sunt parca prea in contrast ,mai ales verdele ala cu galben... 9

Shiva
Avatar : Efecte sunt destule , Insa nu cred ac ar fi sticat sa pui borderul acela fix , ma rog , eu am o problema cand vine vorba de bordere 21 . INsa e cam micut , puteai sa il faci ecva ceva mai mare 39 . ORicum imi place , si se potriveste cu sig-ul Un 9.50
Semnatura :Asta chiar imi place . SE vede cate efecte ai folosit , textul e pozitionat calumea si fontul pe care l-ai folosit e super , imi poti spune si mei cum se numeste 5 ??? BOrderul merge foarte bine , faat personajului arata misto . ce pot sa spun ? IMi place hug Un 10
naomi-chan

ava:imi place fat acelei fete,si acele suvitse dar nu are nici un background O.O
sunt daor cateva linii negre 001_tongue un 9
sig:imi place,aici imi place faptul ca ca e cu alb doar se potriveste cu negrul acela intins peste tot 001_tongue TT_TT frumos 10
Misa Amane
Avatar - vadca ai schimbat avatarul 39 ... e mai frumos acesta 4 i like the devil gurl si backgroundul e tare 4 ... dam nota 10 pe avatar fara discutii
Signature - ceva nu merge la sig... nu se prea potriveste fata cu backgroundul ... si cam imi scade din interes ... nu cunosc acea fata dar ceva stiu sigur...nu ii sta bine tinand o sabie in mana ... nu prea imi place sigul dar dau nota 9.20. 4
yondaime
ava:yup imi place pozitia lui L 21 si imi place acel Y care normal ca vine de la nick 001_tongue imi place 10
sig:O.O imi place cum parca backgroundul acela ar fi apa iar L iese din ea 001_tongue super tare si culorile mie una imi place mult 10 001_tongue
Misa Amane:
Avatar: pai....imi place.Chiar e dragut.Cred ca ii dau 10....da,asta e nota.
Sign: dau un 9,99...are o privire cam ciudata.
Ja Ne
love_yuki_eiri
Ma bucur ca mai exista un fan al geniului Seto Kaiba 4 din tot anime-ul Yu-Gi-Oh mi-a placut doar de kaiba pentru ca avea un caracter tare 4. ok sa revenim.
- avatar : ceva simplu, dragutz dar nu e de 10...sa ma gandesc... scad pentru ca nu ai pus un text, o litera..etc.. pentru ca schimba avatarul. Nota : 9.60
- signature : aici ai facut o treaba buna Andrada... efectele din background...culorile... textul...super... o combinatie frumoasa... nota 10
yondaime
ava001_tongueoi e cam ... alb 21 ii fain dar litera acea este d sau y? in rest pot zice un 9.9.
sig:e frumos dar daca ar fi avut si un fel de fundal ar fi fost de 10* momentan este doar de 10 001_tongue
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
URL de referinta