Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Misa Amane
avatar...9,99 pentru ca imi place reactia lu L
sign...merita din plin nota 10.e super!
love_yuki_eiri
ava:e frumos dar nu se prea vede saske dar imi place ca se potriveste cu sig 10
sig:saske are o pozitie ciudata si dak nu ar fi acea semnatura 9,(9)
av: e foarte cute... mai ales moaca pe care o face L 001_tongue 10
sig: foarte bine realizata... imi place la nebunie 8 tot 10
Bubbles

Avatar: 9.50 pentru că poate e umpic prea mare.
Sig: 10...îmi place tot...culorile, personajele, scrisul...
ava:simpluts si putin cam...sec.dar acum what to say un 9.(9)
sig:un sig foarte reusit.imi place foarte mult 10 mai ales acele pete 10001_tongue
Misa Amane
Un avatar simplut , cu L si...( am uitat cum o cheama ) , in care L este sarutat de Ea . O imagine amuzanta , la care pot spune ca imi place fata lui L.
Semnatura este una interesanta , din nou simplista , cred ca pot sa fac una la fel , sau chiar mai bine. Imi place acest...ma rog nu stiu cum sa-i spun
intre L si Light
oricum
av:8
semnatura :8.50
21 yup ce-mi place sa-mi caracterizati ava si sig-ul.intodeauna ma faceti sa rad21

my turn:
ava:acela este ceva cantaret sau nuj .bun moment priuns.acele puncte albe 001_tongue X-) ma sperie21 yup un 9
sig4epeche mode nus eu asa de priceputa-este vreo formatie?aici punctele albe is bune001_tongue um..nuj ce sa mai zik 10 001_tongue
Missa Amane...
well..mnush...ti-as da 10..really...e superb..dar..mnush...nu e facut de tine..si lipseste acel cv de la el..cand lucrezi pt un set din toata inima...sper sa intelegi... 8..
well signature.....cam "sifonata" imaginea...8...
Love&Peace^^
-__-
no offence^_^ yup nu e facuta de mine.nu am ps si sig-ul e facut pe un alt program foarte slabuts nu e la fel ca ps dar ink nu sa oferit nimeni sa ma ajute ^_^

sig:merge cam prea repede si nu prea se vad imaginile dar imi place culorile 4 9
sig:imi place foarte mult mai ales culorile si imaginile(adik tot sig-ul) 001_tongue 10
ava & sig =9,50 001_tongue
MIsa Amane
Avatar : DEstul de dragut . Insa ar fi fost frumos daca ar fi fost facut de tine , dar merge .Insa nu se prea potrivesre cusemnatura . e com intunecat , dar ma rog . un 9.50

Semnatura : Tipa e draguta , culorile imi plac mult . INsa e cam intunecat in unele parti . SI textul nu se prea intelege . Expresia fetei tipei e frumoasa , mie una imi place . Borderul nu se prea potriveste , ar fi fost mai bine daca l-ai fifacut cu alta culoare si alt tip , mai transparent si gros , ma rog , asta e genul meu sa il fac . Mie chiar imi place sig-ul . Un 9.85
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URL de referinta