03-06-2008, 03:12 PM
03-06-2008, 05:46 PM
Misa Amane ~ Misa Misa 
Mda ... Ava ~> Oh, I love it
She's so sweet ... >.< Imi place ... 9.99 [nu dau 10 la nimeni
~ 9.99 maxim :4: asa ca (,) considera-l 10
]
Semnatura ~> Oh ... >.> L's dead
Si Light va muri >.< inca nu l-am vazut murind xD dar oricum, e fain facut ... si death notebook-ul ala ... >.> stie unde sa stea :4: ~ 9.99 xD
9.99+9.99
--------------- = 9.99 [iar n-am socotit
]
. . 2

Mda ... Ava ~> Oh, I love it
She's so sweet ... >.< Imi place ... 9.99 [nu dau 10 la nimeni
~ 9.99 maxim :4: asa ca (,) considera-l 10
]Semnatura ~> Oh ... >.> L's dead
Si Light va muri >.< inca nu l-am vazut murind xD dar oricum, e fain facut ... si death notebook-ul ala ... >.> stie unde sa stea :4: ~ 9.99 xD9.99+9.99
--------------- = 9.99 [iar n-am socotit
]. . 2
03-06-2008, 06:08 PM
yulobo
ava:nice....rosul acela ma face sa simt ca chiar ma impuscat.
cred ca mia impuscat animalutul uitate ce se zbate
>.<'' 10
sig
oi aceasi chestie dar aici e prea rosu
dar imi place scrisul acela care se oglindeste
un 9,(9) 
ava:nice....rosul acela ma face sa simt ca chiar ma impuscat.
cred ca mia impuscat animalutul uitate ce se zbate
>.<'' 10sig
oi aceasi chestie dar aici e prea rosu
dar imi place scrisul acela care se oglindeste
un 9,(9) 
03-07-2008, 02:56 AM
Misa Amane
avatar - pe avatar nu am ce comenta decat sa scot ceva de pe el...adica inimioara...cam strica...si atat...9.50.
signature - aici pot spune °ce sig super° ...imi place Lawliet si light mai putin... nu avea rost sa adaugi si litera L pe death note ca nu prea are sens..in rest e totul ok... 9.90
avatar - pe avatar nu am ce comenta decat sa scot ceva de pe el...adica inimioara...cam strica...si atat...9.50.
signature - aici pot spune °ce sig super° ...imi place Lawliet si light mai putin... nu avea rost sa adaugi si litera L pe death note ca nu prea are sens..in rest e totul ok... 9.90
03-07-2008, 08:13 AM
Yondaime
av: 9 . Mai merge un border si ceva culoare ,ca la sig.
sig: 10 .Nu am ce comenta .Imi plac mult efectele si culoarea
Si L de asemenea ^^
offtopic: DON'T you DARE to comment the stupidity of my sig! give it a 5 and get over it
av: 9 . Mai merge un border si ceva culoare ,ca la sig.
sig: 10 .Nu am ce comenta .Imi plac mult efectele si culoarea
Si L de asemenea ^^offtopic: DON'T you DARE to comment the stupidity of my sig! give it a 5 and get over it

03-07-2008, 04:21 PM
SHIVA:
ava:sig este cam luminat iar dungile acelea ...nuj sunt ciudate . un 9
sig:e super sweet si de fiecare data sunt diferite semnele
10 
ava:sig este cam luminat iar dungile acelea ...nuj sunt ciudate . un 9
sig:e super sweet si de fiecare data sunt diferite semnele
10 
03-07-2008, 10:11 PM
Misa Amane
Avatar: Nu sunt chiar cea mai mare fana a Misei. Cumva imi displace, dar in fine... L, in schimb, mi se pare foarte simpatic... ^.^
Sig: Nu e neaparat pe gustul meu, dar merge. E destul de bine realizat... desi eu, una nu as fi imbinat acele nuante de rosu si albastru...
9.50/10 pentru amandoua.
Avatar: Nu sunt chiar cea mai mare fana a Misei. Cumva imi displace, dar in fine... L, in schimb, mi se pare foarte simpatic... ^.^
Sig: Nu e neaparat pe gustul meu, dar merge. E destul de bine realizat... desi eu, una nu as fi imbinat acele nuante de rosu si albastru...
9.50/10 pentru amandoua.
03-07-2008, 10:50 PM
ava:banuiesc ca esti tu.poi imi place dar e cam prea rosu. 9
sig:tot prea rosu,dar aici aceasta problema se completeaza cu scrisul acela pentru care primesti un +. nota 10
9/10
sig:tot prea rosu,dar aici aceasta problema se completeaza cu scrisul acela pentru care primesti un +. nota 10
9/10
03-07-2008, 11:27 PM
ava:I just love that scene,dar mai ales figura de pe fata lui L.Inteleg ca e un gif,dar e cam simplut.8
sig:incerc sa-mi dau seama ce ai pus pe deasupra,de apar liniile si cercurile gri.Ceva brush,cu siguranta.Fractal?Ma cam sacaie petele de pe fata lui Raito si imbinarea asta ciudata a culorilor.Dar imi place ideea in sine.Pacat ca n-ai mai pus ceva efecte.8
P.S.:to the next user,please tell me what's wrong with my set(because it IS a set),'cause I just can't figure it out >_< tnx
sig:incerc sa-mi dau seama ce ai pus pe deasupra,de apar liniile si cercurile gri.Ceva brush,cu siguranta.Fractal?Ma cam sacaie petele de pe fata lui Raito si imbinarea asta ciudata a culorilor.Dar imi place ideea in sine.Pacat ca n-ai mai pus ceva efecte.8
P.S.:to the next user,please tell me what's wrong with my set(because it IS a set),'cause I just can't figure it out >_< tnx
03-08-2008, 09:02 AM
poi ava:este un ochi si este sweet dar celelalte chesti nu mai au rost.adik.
[atratelu ala mik,si scrisul acela.iti dau 9 cami place 
sig:este frumos si chiar nu am ce comenta 10
ava / sig nu se prea potrivesc.ochi cu o femeie ce nu are ochii deschisi.poate daca ii avea ar fi forst alceva 9/10
[atratelu ala mik,si scrisul acela.iti dau 9 cami place 
sig:este frumos si chiar nu am ce comenta 10
ava / sig nu se prea potrivesc.ochi cu o femeie ce nu are ochii deschisi.poate daca ii avea ar fi forst alceva 9/10