Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Sign & Avatar
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Etoooooooo........let's see....scurt si concis:
Avatar:Albastru si rosu,boy and girl,imi da senzatia ciudata de Ying/Yang.Nu inteleg eu prea multe din el,dar luat ca si intreg(ca sa nu mai despic eu firul in patru)e bine:9
Signature:Oki,here is another story.Observ niste incercari de luminare pe acolo,dar care nu fac nimic,pt ca sigul tot flat e.Iar apoi calitatea imaginii....In mijloc se observa niste neregularitati,mai ales pe partea rosie:9
Cya
av: ii super fain imi place tare mult fata...10*
sign:Imi place ce face cu mana...tot nu inteleg ce dar ii fain -10
ava:interesant.imi place doar ca e cam cetos.9,(9)
sig: este super dar aceasi chesti cu ceata dar imi place cume scris pt asta 1015
Misa Amane

avatar: dragutz... Cam simplu dar are o senzatie de 'moale' . Inimioara aia nu ma prea incanta (I don't really like those kind of things...) .Nota :9

semnatura: Asta imi place mult 4 Puteau exista mai multe efecte sau detalii... Nota: 9.75
Shiva
Avatar-nota mea este 9,50....ma cam streseaza acele liniute albe001_tongue
Sign-10...chiar imi place
avA:saske frumos ava dar saske e cam palid .pentru ca sunt in toane bune iti dau 10 4
sig:uuu O.O cam rosu.dar ii nice imaginea .si acel avenger nuj ce sa zik un 9,9
Misa Amane...
Avatar>nu o sufar pe tipa asta...uuuf..dar iti dau 9,50
Sign>merita din plin nota 10
Love_yuki_eiri

Ava ~> Nice ^^ I wanna hug you :6: Oricum, si poza[ele] si editarea e superba ... Simpla si cu esenta [tare xD] ... 9.99 [am vrut sa-ti fac in ciuda ca nu ai 1000 posturi ... ci 9xy 21 x={0,1,2...9} y={0,1,2...9} 24]
Semnatura 1 ~> Sasuke O_O I don't like that emo >.> oricum, e reusita poza ^^ [si rosu chiar e frumos 105] 9.99 [same here 10]
Semnatura 2 ~> Chiar n-am cuvinte :4: You're sweet, she's sweet ... ^^ Y sisters for ever ... 21 [and I'm a y, too, but from yulobo >.<] Bine facutt ... Si e fain ca ai pus nickname-ul ... sa stie lumea cine e 65

9.99+9.99+9.99=9.99 [n-am socotit >.>]
Yulobo..
Avatar>10..imi place aceea floare
Sign>tipa aia are un zambet sadic...9,9921
love_yuki_eiri
2sig?O_O...trecem peste
I. sig->nuj, pare prea gol si, nu-mi prea place >.< 8/10
II sig & av -> foarte frumos ^_^ arata dragostea ta fata de "sora" ta ^_^'...am glumit 65(sper sa nu te fi suparat). E foarte reusit, un mesaj dragut, imi place, merita 10/10 Smile
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
URL de referinta