05-11-2008, 03:19 AM
Yu Yu Hakusho-The Poltergeist report este unul dintre cele doua filme.Acesta incepe cu distrugerea lumii spirituale de catre raul Styx.Botan este trimisa in lumea oamenilor pentru a-si spune lui Yusuke,insa aceasta este grav ranita.In acest film,se pare ca ea este unul dintre "personajele principale".In interiorul ei se gaseste Sfera Puterii,o energie incredibil de puternica ce poate sa readuca la viata lumea guvernata de Yakumoto.Acesta o rapeste pe Botan,cu gandul sa i-a acea sfera pentru a cucerii lumea oamenilor.
Personal,mie mi-a placut super mult acest film...mai mult decat celalalt.Grafica lasa de dorit insa este destul de vechi asa ca nu avem ce sa cerem.Acum zece minute am terminat de vizionat si am ramas placut impresionata.In plus,am aflat mai multe chestii noi.Cel mai mult mi-a placut faza de la sfarsit,cand toti patru isi unesc puterile pentru a-l invinge pe Yakumoto.Mai avema putin si plangeam de emotie!
Personal,mie mi-a placut super mult acest film...mai mult decat celalalt.Grafica lasa de dorit insa este destul de vechi asa ca nu avem ce sa cerem.Acum zece minute am terminat de vizionat si am ramas placut impresionata.In plus,am aflat mai multe chestii noi.Cel mai mult mi-a placut faza de la sfarsit,cand toti patru isi unesc puterile pentru a-l invinge pe Yakumoto.Mai avema putin si plangeam de emotie!