Pe care dintre cei doi cantareti ii preferati si de ce?
Shuichi Shindo>Jumatatea lui Eiri Yuki.Este un personaj vesel,optimist,nu ii pasa de parerile celor din jurul lui(ma refer la relatia lui cu Yuki),foarte talentat si bineinteles un prieten de nadejde.Marea lui dorinta este acea de a-l intrece pe Ryuichi.
Ryuichi Sakuma>Idolul lui Suichi Shindo.In ciuda faptului ca are mii de fani in intreaga lume,Ryuichi se comporta precum un pusti de 7 ani.Asta pana cand urca pe scena unde sufera o transformare completa.Devine un personaj seducator si bineinteles foarte matur.
Dintre ei doi...yo il prefer pe Sakuma Ryuichi.Voi?
nu e o alegere grea deloc...clar sakuma ryuichi! in primul rand imi place cum arata si desi e un pic mai sarit el e dragut asa cum e...apoi pe scena se comporta ca un adevarat profesionist. si shuichi e dragut dar cred ca eu tot pe ryu il prefer

mda....pana acum in unanim e Ryu-san
tocmai fpatul ca are o peronalitate duala il face atat de carsimatic
e foarte talentata ca cantaret si e un adevrat lollita cand vine voraba de viata privata. Pe scena e un artist, dupa scena e un tip copilaros.
pe scurt, imi palce de Sakuma Ryuichi pentru faptul ca e enigmatic
nu iti poti da seama ce e cu adevarat in mintea lui.
Shuichi Shindo imi place mult desi nici Ryuichi nu miar placea ambi sunt amuzanti,dragutzi,canta foarte bine dar shuichi imi place pentru ca el nu renunta la Yuki si face tot posibilul sa fie cu el asta e singura diferentza intre el si ryu (bine inafara de infatisare) la personalitate
Ryuichi Sakuma pentru ca e (foarte)copilaros,in afara scenei,mai ales cand are iepurasul acela roz si vorbeste ca un copil,mereu incearca sa-i inveseleasca pe cei din jur.e foarte serios atunci cand este pe scena. si la fel cum a spus si anne_demonangel nu poti sti niciodata ce gandeste cu adevarat.
Ryuichi e mai dragut dupa parerea mea ...chiar daca in majoritatea timpului se comporta mai mult ca un copil,e chiar mai rau ca Shu ...dar mie tot imi place si cand e pe scena parca devine alta persoana nu mai asa de copil e ...super cute .A si sa nu uit imi place mult 'papitoiul' sau [iepure sau urs ce o fi ala >.>] ... cert e ca vreau si eu unul ca al lui T.T
So eu il aleg pe Ryuichi ^^
Damn..de ce trebuie sa aleg intre ei? >.< Nu-i pot avea pe amandoi?

Of..bine..nu..Atunci il aleg pe Shuuichi..Inca de la inceput mi-a placut de el datorita personalitatii lui mai ametite...E super amuzant totusi poate fi si serios.Insa in mare parte parca zici ca ar fi un copil de 5 ani.Iar costumul ala de catel ii vine f bine^^ Si Ryu imi place doar ca, nush..e prea tacanit si ptr mine o.O

Chiar daca Sakuma e sarit putin...ok...putin mai mult...m-a innebunit cand am vazut schimbarea lui pe scena...e absolut altul...e...e...e normal si superb

Il aleg pe el, pentru ca desi se comporta ca un copil, in spatele mastii e un adult trecut prin multe, dar care are un mod mai copilaros de a se infatiza celorlalti. E un optimist si un profesionist-[/i] asta apreciez la el, si mi se pare ca arata mult mai bine decat Shuichi

pe Shuichi Shindo

de ce? pentru ca ar face orice pentru Yuki, nu-i pasa ce cred altii si are un tel in viata.. acela de al intrece pe Ryuichi Sakuma. Imi place foarte mult si optimismul lui si ca e intotdeauna vesel

cel mai mult imi place cum il striga pe Yuki

"Yukiiiiiiiiiiiiiii"
Shuichi- tipul copilaros si imatur, care a fost schimbt de 2 factori: muzica( datorita lui Ryuichi) si iubirea ( oferita de Yuki). E un tip super amuzant, poate fi si serios, cateodata, dar asta foarte rar. Are un avantaj fata de Ryuichi- el simte gustul dragostei si asta ii da aripi noi
Ryuichi- are aceleasi calitati ca si Shuichi, numai ca el nu a simtit cum e iubirea, si asta nu i-a dat forte noi. El a iubit numai muzica si atat. Shuichi a iubit o persoana si muzica
Eu il aleg pe Shu, deoarece el a gustat gustul dulceag al iubiri, si asta l-a facut sa treaca peste vise si ele sa devina realitate