Animezup - forum manga si anime

Full Version: Shuichi Shindo vs. Sakuma Ryuichi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Dintre ei doi, yo il prefer pe Shuichi. Chiar daca se prosteste de multe ori, stie sa fie si serios si matur. La Ryu vad asta doar cand urca pe scena, in afara scenei este complet imatur! Si mai imi place la Shu, cat de multa ambitite are ca sa lupte pentru Yuki. Si mi se pare ca Shuichi este un prieten de nadejde (insa un prieten si mai bun, mi se pare Hiro) in fine...concluzia este ca il prefer mai mult pe Shuichi.
[attachment=317]Alegerea mea este Ryuichi Sakuma chiar daca este cam cpilaros desi las fi ales pe Shuichi Shindo mi se pare cam prea prostesc sa te imbraci oin costume de fructe si animale poate chiar si legume...Imi pare rau pentru ai putini oameni care au ales chiar cea ce au vrut....

pls

Nu va suparati!
Dintre ei yo il aleg p Shuichi. Chiar dak este copilaros acum si se imbraca caraghios pentru Yuki nu avem de unde sa stim ca nu va fi mai matur. Oricum pe scena este foarte serios si se straduieste sa cante bine. In concluzie il aleg pe Shuichi
hehe ... ^-^ ... nu e deloc greu ... imi plac la nebunie amandoi ca seamana oarecum la comportamentul "copilaros" ... (daca va amintiti in episodul 2 si K spune ca seamana un pic cu Ryu) ... dar yo raman la Sakuma Ryuchi (hes so cute :3) ... are 2 fetze tare diferite ... una cand "joca" pe copilul de 5 ani (in general) si cealalta cand e pe scena ... uuuu @.@ devine asa de ... hmmm ... HOT! ... hehe XD
Interesant intrebare,dar mi se pare destul de greu a dau un raspuns.Gravitation are mau multe personaj prinkipale si fiecare imi plac dintr-un anumit motiv si din aceasta cauza mi se pare greu sa aleg intre ei doi.Shuichi imi place mult,dar si Ryuichi imi place.O sa-l aleg pe shu deoarece imi place cat de mult se implica in relatia cu Yuki.Chiar daca este mai aiurit s-a indragostit de romancier si a luptat ca sa-l aiba langa el,desi uneori a avut de suferit din aceasta cauza.Votul meu il primeste Shu
Pai desigur Shuichi pentru ca ii ador vocea si desigur dragostea pe care o poarta pentru romancier..mi se pare absolut genial modul lui de a iubi(chiar daca plange f. repede mi se pare un scump) Are puterea de a persevera si nu se da batut. Cat despre Ryuichi..well si el imi place da e prea copilaros pentru un om de 32 de ani...So SHU-CHAN RULZ
Ei bine eu il iau pe shu-chan..In primul rand ca e atat de sweet incat ma topesc dupa el...L-as lua acasa si l-as imbraca in bebe...yes i'm a perv..71...si in al doilea rand shu are 18 ani...e mai aproape de varsta mea...si nu in ultimul rand e cel mai simpatic personaj si ador costumele lui...
Acum Ryuichi Sakuma ese el aproape la fel ca Shuichi ot un bebe mic...71..Insa la 31 de ani cati ani are e cam greub sa para asa copilaros...now...sincer daca vad un barbat pe strada la 31 de ani cu un ursuletz cu care vorbeste cred ca lesin pe jos de ras...insa are si atuu-ri Ryu...l-as lua ca tata sincer 21....dapz...e chiar fff bn sau ca frate....
Whatever..in conlcuie eu il iau pe shu-chan fara pic de resentiment sau timp de gandire..88
Cam greu de decis, dar pana la urma il aleg pe Ryuichi pentru ca personalitatea sa dubla il face mult mai "atragator". Copilul de 5 ani te face sa razi mereu, iar barbatul matur te face sa il admiri. Fazele cand il are pe Kumagoro dupa el sunt pur si simplu geniale.
Pages: 1 2
Reference URL's