05-05-2008, 01:56 PM
Ideea si textul sunt ale lui Bloom dar pentru ca ar dori sa participe,voi posta eu concursul (nu voi participa
)
Deci sa va explic in ce consta acest concurs.
Poza photoshopita a lui Bubbless de catre prietenul ei mi-a dat ideea acestui concurs.
Fiecare isi alege ce vrea sa fie Supererou sau superticalos si isi face o poza in photoshop. Nu e neaparat sa o faca el poate sa o faca si prietenul dar trebuie sa specifice acest lucru. Acesta e singurul concurs in care pozele pot fi facute si de prieteni.
In poza puteti aparea in 2 modalitati depinde cum alegeti. Folosind o arma ori o super-putere. Sau arma poate aparea in poza ca o aveti dar poate fi si in pozitie stand-by
Vor fi 3 categorii:
1.Cel mai frumos supererou/supereroina, superticalos/superticaloasa
2.Cel mai bun costum de supererou/supereroina, superticalos/superticaloasa
3.Cea mai buna arma/cea mai buna superputere
Acest concurs va avea 3 etape dupa cum ne-am obisnuit
Perioada inscrieri 5.05.2008-1.07.2008,
Perioada votarii 2.07.2008-31.07.2008
Jurizarea 1.08.2008.
-Pe 1 august seara se va desemna castigatorii.
sper sa fie doritori candidati
Premile vor consta in:zupi,puncte rep de la ceilalti participanti si alte premii.
)Deci sa va explic in ce consta acest concurs.
Poza photoshopita a lui Bubbless de catre prietenul ei mi-a dat ideea acestui concurs.
Fiecare isi alege ce vrea sa fie Supererou sau superticalos si isi face o poza in photoshop. Nu e neaparat sa o faca el poate sa o faca si prietenul dar trebuie sa specifice acest lucru. Acesta e singurul concurs in care pozele pot fi facute si de prieteni.
In poza puteti aparea in 2 modalitati depinde cum alegeti. Folosind o arma ori o super-putere. Sau arma poate aparea in poza ca o aveti dar poate fi si in pozitie stand-by
Vor fi 3 categorii:
1.Cel mai frumos supererou/supereroina, superticalos/superticaloasa
2.Cel mai bun costum de supererou/supereroina, superticalos/superticaloasa
3.Cea mai buna arma/cea mai buna superputere
Acest concurs va avea 3 etape dupa cum ne-am obisnuit
Perioada inscrieri 5.05.2008-1.07.2008,
Perioada votarii 2.07.2008-31.07.2008
Jurizarea 1.08.2008.
-Pe 1 august seara se va desemna castigatorii.
sper sa fie doritori candidatiPremile vor consta in:zupi,puncte rep de la ceilalti participanti si alte premii.