Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Supereroi vs superticalosi
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ideea si textul sunt ale lui Bloom dar pentru ca ar dori sa participe,voi posta eu concursul (nu voi participa 001_tongue )

Deci sa va explic in ce consta acest concurs.

Poza photoshopita a lui Bubbless de catre prietenul ei mi-a dat ideea acestui concurs.

Fiecare isi alege ce vrea sa fie Supererou sau superticalos si isi face o poza in photoshop. Nu e neaparat sa o faca el poate sa o faca si prietenul dar trebuie sa specifice acest lucru. Acesta e singurul concurs in care pozele pot fi facute si de prieteni.
In poza puteti aparea in 2 modalitati depinde cum alegeti. Folosind o arma ori o super-putere. Sau arma poate aparea in poza ca o aveti dar poate fi si in pozitie stand-by

Vor fi 3 categorii:

1.Cel mai frumos supererou/supereroina, superticalos/superticaloasa
2.Cel mai bun costum de supererou/supereroina, superticalos/superticaloasa
3.Cea mai buna arma/cea mai buna superputere

Acest concurs va avea 3 etape dupa cum ne-am obisnuit
Perioada inscrieri 5.05.2008-1.07.2008,
Perioada votarii 2.07.2008-31.07.2008
Jurizarea 1.08.2008.
-Pe 1 august seara se va desemna castigatorii.

4 sper sa fie doritori candidati
Premile vor consta in:zupi,puncte rep de la ceilalti participanti si alte premii.
Numele: Sanara
Specie: Zana
Gen: Supereroina
Arma: Super Magic Disc

Am si eu o intrebare:
Trebuia sa ni se vada fata noastra reala sau putem face totul pe calc ?
Pai ma gandisem sa fie poze de ale noastre photoshopite. Adica prelucrate in Photoshop. Uite poti sa te uiti si la Pozele userilor la imaginea lui Bubbless in care apare ca fata-papagal. Asta mi-a dat ideea pt concurs. Deci facem poza dar ma gandeam a fiecare isi acopera fata in Photoshop cu masti cat vrea sau o poate prelucra incat sa i se vada cat doreste fiecare. De ex poti sa iti faci o masca in photoshop si sa se vada doar ochii.
URL de referinta